sâmbătă, 4 octombrie 2014

Pregatiti de aventura cu Kaki!



 Toamna si-a intrat in drepturi depline si incet, incet a imbracat pamantul intr-o mantie de culori superbe ce ma face sa visez la munte si la frumusetile sale din aceasta perioada.Caci drept va zic natura este mult mai frumoasa acolo unde pamantul se uneste cu cerul,cu soarele ,cu luna si face ca viata sa vibreze la cote maxime!
 M-am gandit ca nu ar strica sa imi adun gasca de prieteni  si sa pornim intr-o aventura spre inima naturii .Sa ne bucuram de aer curat,de culori ce ne fac sa fim visatori si sa ne incarcam cu energie cat pentru o viata.Dar pentru a face acest pas  trebuie sa fim echipati corespunzator,caci muntele si vremea pot fi inselatoare mai ales toamna si nu mi-as dori ca un eveniment neplacut sa ne strice planurile si buna dispozitie.
 Si fiindca eu organizez acest eveniment m-am gandit ca tot eu sa echipez gasca noastra ,sa incercam sa facem o echipa minunata si gata de aventura.Am colindat magazinele in lung si lat si se pare ca nimic nu am gasit pe placul meu si al echipei mele si am zis ca nu ar strica sa dam un raid pe la magazinele online sa vedem daca gasim ceva pe gustul nostru , pentru acest eveniment.Doar la un clik distana am gasit tot ce ne trebuie si am inceput echiparea pentru marea aventura!
 Am ales ghete potrivite ca masuri dar am zis sa fie si potrivite vremii de afara si asa am echipat pe toti dupa preferinte.Preturile sunt excelente si calitatea foarte buna!

Aceasta este perechea mea preferata!






 Ca sa fim in ton cu natura m-am gandit ca  imbracamintea ar trebui sa fie in culorile minunate ale toamnei ,asa vom simti ca facem parte din natura si natura face parte din noi si am adaugat in cosul nostru de cumparaturi pantaloni de camuflaj .Am gasit toate marimile ce ne interesau si cum am zis preturile sunt foarte bune!




Adaugam in cosul de cumparaturi si  jachete din bumbac calduroase cu multe buzunare in care eu sigur voi aduna pietricele de toate formele si toate culorile ,nu ma pot abtine,ce sa fac .Unde mai pui ca se pot strange la maneci si in talie ,asa frigul nu va patrunde pe sub ele si noi ne vom simti minunat.







 Si ca tinuta sa fie completa,am adaugat si sepci,dar nu orice fel de sepci,ci unele in ton cu muntele ,cu culorile toamnei si cu tinutele alese pentru acest mare eveniment!




 Noi ne-am echipat pentru o aventura de care in mod clar ne vom bucura si pe care nu o vom uita!
 Pe voi dragi prieteni ce va face sa va uniti ca o echipa si sa petreceti impreuna?



4 comentarii:

  1. Gata de expeditie! Drum bun si multi Km parcursi! Eu nu pot, dar tie iti doresc peisaje de vis , caci ai ales bine echipamentul, iar determinare pt. a fi in mijlocul naturii o ai slava Domnului :)

    RăspundețiȘtergere
  2. dumitrascu lacramioara4 octombrie 2014 la 09:39

    felicitari pt.articol!-foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. frumoasa sapca si bocanci minunat articol cu produse de calitate

    RăspundețiȘtergere
  4. sapca si bocanci arata foarte bine mi-a placut mult articolul

    RăspundețiȘtergere