joi, 4 septembrie 2014

Carnita de pui cu cartofi

Carnita de pui cu cartofi:)

Ingredinete-
3 pulpite de pui (1kg.),
4 cartofi,
2 rosii,
2 cepe micute,
1 varf de cutit de piper macinat ,
2-3 catei de usturoi,
100 gr.ketchup picant,
1 ardei iute.

Mod de preparare-

Se curata ceapa ,se toaca solzisori de peste si se pune intr-o tigaie ,adaugam si cateii de usturoi taiatii felii, apoi adaugam carnea ,peste carne adaugam o lingura de maggi secretul gustului cu gust de gaina,piperul macinat,apoi adaugam rosiile taiate felii,ardeiul iute taiat felii fine si ketchup-ul ,punem capac si fierbem totul la foc mic pe aragaz timp de maxim 30 minute.Se serveste cu castraveti murati din gradina mamei mele :)











5 comentarii:

  1. o reteta delicioasa ador retetele cu cartofii felicitarii brindusa gatesti divin

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna draga mea
    Toata ziua postezi cate ceva bun, ce rau imi pare ca suntem departe, la sute de km, caci altfel mereu as da buzna la usa ta, cum ai posta cate o reteta, ca sa prind o portie calduta din minunatiile pe care le gatesti cu manutele de albinuta, harnicuta! : Felictari albinuto !

    RăspundețiȘtergere
  3. o mincarica gustoasa care arata fenomenal felicitarii brindusa

    RăspundețiȘtergere
  4. o reteta sanatoasa buna si aspectuasa un deliciu de te lingi pe degete

    RăspundețiȘtergere