vineri, 22 august 2014

Rosii si ardei umpluti

Rosii si ardei umpluti::)

Ingrediente-
300 gr.orez,
300 gr.carne tocata (de orice  fel-de vita de porc ,nu conteaza,orice fel de carne tocata este buna),
300 gr.ciuperci marca sun food,
3 cepe mari,
3 linguri de pasta de tomate,
150 gr.ulei,
1 varf de cutit de piper macinat,
1 lingura maggi secretul gustului cu gust de gaina,
1 kg.rosii,
3 oua,
1 kg.ardei grasi galbeni.

Mod de preparare-
Se curata ceapa si se pune la undit cu uleiul ,cand este undita adaugam ciupercile fierte si date prin masina de carne,lasam cateva minute sa se patrunda si oprim focul.Alegem si spalam orezul si il punem la undit cu apa care sa depaseasca orezul cu jumatate de cm. si cand orezul ajunge la nivelul apei oprim focul ,apoi punem intr-un vas orezul undit,ceapa undita,carnea tocata,maggi secretul gustului,piperul macinat,pasta de tomate,ouale si omogenizam bine compozitia.Taiem capacelele la rosii si scoatem miezul ,la fel facem si cu ardeii si ii umplem cu compozitie ,apoi asezam la loc capacelele si ii punem intr-un vas la fiert.Miezul de la rosii il mixam si il turnam peste rosii si ardei la fiert ,mai adaugam putina apa cat sa cuprinda rosiile si ardeii.Cand sunt fierti se servesc cu smantana.Pofta buna!





5 comentarii: