marți, 1 iulie 2014

#roundTripRomania

Romania-ce frumos suna acest minunat cuvant din gura celui care este roman si isi iubeste tara!

 #roundtripromania este viziunea unui american despre Romania. Timp de 14 zile americanul va calatori impreuna cu un calator turistclub in toata Romania si eu am sa ii propun cateva locuri de vis pe care ar trebui sa le viziteze si daca doriti va invit si pe voi sa veniti cu idei despre destinatii superbe din Romania in functie de programul turistclub.

Imi iubesc mult tara mea numita Romania si stiu ca este cea mai frumoasa tara de pe acest pamant,fiind binecuvantata de catre divinitate cu munti care isi au piscurile sus de tot ,stand la masa cu zeii,cu marea care te duce acolo unde nici cu gandul nu gandesti ,cu Dunarea ce serpuieste tara de la un capat la altul ca mai apoi sa se verse in mare ducand in apele sale involburate si dulci povestea sa de la nastere din muntii Padurea Neagra pana la Marea Neagra,cu campii manoase care dau aurul ce sta la masa fiecaruia din noi,cu izvoare de apa minerale cunoscute peste mari si tari si cu o istorie a divinitatii cum rar mai intalnesti pe acest pamant.Aceasta este tara mea,Romania mea!

Daca americanul nostru va ajunge la mare as dori sa se bucure de privelistea pe care ti-o ofera soarele la rasaritul sau parca din apa marii care te fascineaza cu culorile sale!




Si o cafea la ibric pe malul marii pana ce soarele isi va fi terminat de aruncat razele sale spre cer si apa:)




Dunarea nu trebuie lasata fara sa fie vizitata asa ca o plimbare cu bacul ar fi foarte nimerita .





Sa urce mai apoi spre zona Bucovinei ,tinut de dor si datini stravechi si sa ajunga pana la barajul de la bicaz .






Si sa urce usor spre varful Magura si tinutul sau de credinta si datini stravechi.






Moldova este un tinut de rai si tare as dori sa isi continuie calatoria spre Iasi si sa viziteze micul Palasul sau micul Paris ,cum le place iesenilor sa il numeasca :)






Ce sa mai zic de moldovencele noastre frumoase!





Si o calatorie spre Cetatuia este o binecuvantare lasata de bunul Dumnezeu!




Si am lasat la urma vizita spre o manastire unde minunile facute de divinitate si locul incarcat de istorie te face sa iti schimbi gandirea despre viata si frumusetile ei.manastirea Hadambu ,aflata la 21 km.distanta de Iasi spre Vaslui!










Aceste destinatii minunate sunt doar cateva locuri de vis care ar trebui vizitate de americanul nostru dar si de alti straini care doresc sa ne cunoasca tara noastra minunata ,numita Romania!

Daca v-am convins ca Romania este o tara minunata ce merita sa fie vizitata de orice turist strain ,dar si de americanul nostru puteti urmari evolutia campaniei #roundTripRomania!

#roundTripRomania este un eveniment organizat de agenţia de turism TuristClub.ro ,
în colaborare cu Kooperativa 2.0.


6 comentarii:

  1. dumitrascu lacramioara1 iulie 2014 la 11:31

    destinatii minunate ce trebuie vizitate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Transfagarasan, Balea Lac s-a format in Caldarea Glaciara Balea din Muntii Fagaras.merita vizitata rominia este frumoasa in maramures sint multe de vizitat si in sibiu si in sinaia avem o tara foarte frumoasa merita sa o pretuim mai mult sa avem grije de padurii as merge la munte sau in delta ,avem o tara superba ai dreptate trebuie sa o pretuim

    RăspundețiȘtergere
  3. Aghinitei Maria1 iulie 2014 la 21:01

    Avem o tara minunata,putin mediatizata si cu prea putine investitiit in turism, dar natura si Dumnezeu au facut-o sa staluceasca.
    Transalpina, Transfagarasan,Delta, Bucovina, Maramuresulsi cate altele . Ar trebui sa fim responsabili de atata frumusete si o exploatam, dar....

    RăspundețiȘtergere
  4. AVEM O TARA FRUMOASA/ DE DUMNEZEU BINECUVANTATA!

    RăspundețiȘtergere
  5. Romania este un tinut de basm ce merita vizitata!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru destinatiile recomandate.

    RăspundețiȘtergere