luni, 16 iunie 2014

Parjoale din carne si cartofi

Parjoale din carne si cartofi:)

Ingrediente-
2 kg.carne tocata (1kg.de vita ,1 kg.de porc)
4 oua,
1 lingurita de piper macinat ,
1 lingura condimente Kotanyi,
2 cuburi maggi baza pentru mancaruri,
1 lingura maggi secretul gustului cu gust de legume,
4-5 cartofi,
4-5 cepe,
4-5 felii de paine neagra,
2 linguri de faina de grau,
300 ml.ulei,
1 capatana de usturoi.

Modul de preparare-
Punem intr-un vas carnea tocata ,adaugam ouale ,condimentele,ceapa si usturoiul date prin masina de carne,feliile de paine inmuiate in apa si apoi stoarse bine,faina de grau si omogenizam foarte bine compozitia .Apoi luam cu o lingura compozitie si asezam in tigaia in care uleiul sfaraie,le intoarcem pe o parte si pe alta,sa se prajeasca bine,se servesc cu mustar,dar se poate face si un sos la ele.Pofta buna!







5 comentarii: