vineri, 13 iunie 2014

Eucerin Sun 2014 ma protejeaza in aceasta vara

Dragile mele prietene ,Adela Sirghie ne invata cum sa ne protejam in acesta vara de razele soarelui si ne prezinta kit-ul Eucerin care contine trei produse:

1-Gelul crema impotriva alergiilor solare cu SPF 25(UVA/UVB), protectie medie-fara miros, fara conservanti si emulsifianti, rezistent la apa, special creat pentru pielea sensibila (disponibil si in varianta cu SPF 50)
2-Sprayul transparent cu protectie ridicata, SPF 50(UVA/UVB), recomandat si pentru pielea cu tendinte acneice; are un miros placut, discret. Important: nu se pulverizeaza in fata. Este disponibil si in varianta cu SPF 30
3-Gelul-crema, pentru ingrijirea dupa plaja (piele sensibila si predispusa la alergii. Nu contine parfum, nici emulgatori, are o textura usoara  si calmeaza, racoreste si regenereaza pielea ce a fost expusa la soare.



Eu sunt o mare iubitoare de soare,de plaja si de plimbari in aer liber chiar si in momentele zilei cand soarele isi trimite razele sale spre mine si nu sunt chiar benefice si acest kit mi-ar fi de mare ajutor in lupta cu efectele negative ale soarelui ,caci se stie orice este prea mult strica si eu am obiceiul sa intrec masura in a sta la soare si la balaceala in apa marii!

Adela Sirghie ne prezinta benefiicile soarelui-
-Incalzire(+stare de bine)
- Fotosinteza 
-Sinteza vitaminei D
- Efect antimicrobian
-Fototerapie
- Lumina.
Ne prezinta pericolele expunerii indelungate la soare-
Arsuri solare,
imbatranire prematura,
afectarea sistemului imun,
cancer de piele,
fotosensibilitate,,
cataracta. 
Ne prezinta efectale la nivelul pielii-

- Bronzare
Arsuri
Imbatranirea pielii
-Melanom
 Gama Eucerin Sun contine  filtre UVA/UVB concepute la cel mai inalt standard stiintific, sistem de filtre cuTinosorb® S, in concordanta cu recomandarile Uniunii Europene si standardele Cosmetics Europe (Colipa), este testata dermatologic si ofera protectie solara prin doua ingrediente active:
1-Alpha-Glucosilrutin (AGR), un flavonoid din arborele Pulmeria ( pagoda) modificat biotehnologic cu o inalta eficacitate antioxidanta (reduce formarea radicalilor liberi), cu tolerabilitate extrema pentru piele (patent Beiersdorf pentru acest ingredient)
2-Licochalcone A -ce are efecte multiple: anti-oxidanta, anti-iritanta si anti-inflamatoare
Este un ingredient natural din radacina de lemn dulce (Glycyrrhiza inflata), planta ce rezista foarte bine la conditii extreme de mediu, Intrerupe cercul vicios al stresului oxidativ si reactiilor inflamatorii.
Eficacitatea si siguranta sunt dovedite clinic prin studii pe mai mult de 4000 de pacienti.
 
Sincera sa fiu eu nu am incercat aceste produse si imi doresc enorm sa le pot incerca in aceasta vara.insa am folosit produse marca Eucerin si vreau sa va zic ca am fost extrem de multumita de rezultatele obtinute si in mod clar Eucerin si gama sa de produse este la inaltimea cerintelor tuturor femeilor care se doresc a fi frumoase,care se doresc sa aiba grija de trupul lor si nu in ultimul rand de sanatatea lor!
 
 
Daca aveti si sunteti detinatoarea unui blog si va doriti sa incercati noua gama Eucerin Sun 2014 ,Adela Sirghie  va asteapata cu mare drag!
 
Sa aveti o vara ca in basme si sa aveti grija de voi! <3 
 

8 comentarii:

  1. Aghinitei Maria13 iunie 2014 la 10:20

    Sper sa ma protejeze si pe mine ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. dumitrascu lacramioara13 iunie 2014 la 11:14

    produsele Eucerin sunt produse de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Razele solare ne creaza mari probleme / Produsele Eucerin ne scapa de belele!

    RăspundețiȘtergere
  4. cele mai bune produse!

    RăspundețiȘtergere
  5. produse de calitate de care si eu sunt foarte multumita!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristina Dragomir21 iunie 2014 la 06:57

    felicitari pentru alegere; gama Eucerin este una dintre cele mai bune

    RăspundețiȘtergere
  7. PRODUSELE EUCERIN SINT MINUNATE SINT CREME DE CALITATE SUPERIOARA

    RăspundețiȘtergere
  8. EUCERIN produse de vis care imi face pielea minunata

    RăspundețiȘtergere