Muschiulet in sos picant
o bucata de muschiulet de porc de 1 kg.,
500 ml.suc de roii,
2-3 ardei iuti,
2 cepe mari
50 ml.zeama de ardei iuti,
10 gr.piper macinat,
o capatana de usturoi,
30 gr.boia de ardei iute,
sare dupa gust,
condimente de porc,
ierburi aromate.
Punem muschiuletul la fiert si ii dam un clocot,doua ,dupa care il acoatem il clatim cu apa rece ,il taiem in doua si il punem in tigaie,peste el adaugam suc de rosii,zeama de la ardei iuti,ceapa taiata solzisori,ardei iuti,,piper,condimente ,boia de ardei iute,sare si ierburi aromate,punem capac si lasam sa fiarba totul la foc
mic.Cand sunt gata se servesc cu castraveti murati .Pofta buna!
Gustos, draga albinuta!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult Maria!
Ștergerevai ce bine arata....vreau si eu
RăspundețiȘtergerearata suuuper !!!!!!!! cred ca este si foarte delicios :)
RăspundețiȘtergereSavoarea ma cucereste numai cand imi imaginez ce gust poate avea!
RăspundețiȘtergerearata divin superba reteta felicitarii esti o gospodina desavirsita
RăspundețiȘtergereO RETETA CARE MA CUCERIT ADOR MUSCHIULETUL
RăspundețiȘtergereO RETETA DELICIOASA PENTRU O MASA FESTIVA
RăspundețiȘtergere