joi, 6 decembrie 2018

Oase sanatoase cu Osteo Power!



  Oase sanatoase cu Osteo Power!


  Fiindca suntem in ultima luna a anului si fiindca aceasta luna frumoasa este despre bucurie,despre impliniri,despre iluzii si deziluzii,despre un an ce a trecut si despre un an nou ce bate la usa,am sa va spun o poveste scurta,comica dar trista si adevarata!
  Era vara si am mers la posta sa pun un plic,am pus plicul la posta si m-am asezat pe o banca in fata oficiului postal,eram trista si se vedea pe fata mea sa nu aveam toti boii acasa,langa mine s-a asezat o batranica,frumoasa,slabuta cu ochii stralucitori si fata intrebatoare.Ea mi-a zis sa nu mai fiu asa trista,ca nu stie ea ce suparari am eu dar ea in mod clar mi le va spune pe ale ei si ca imi va trece mie supararile,fiindca ale ei le intrece pe ale mele.Zice batranica:am cazut jos si mi-am rupt un picior,m-am dus la spital si mi-a zis ca nu am nimic,m-au pansat si m-au trimis acasa,sa vin dupa o luna,dupa o luna cand m-am dus au constatat ca de fapt avusem ruptura de os si s-a prins urat asa ca mi-au rupt ei piciorul,l-au pus in gips,mi-au lasat doar degetele afara si m-au trimis acasa.Ajung acasa iau un borcan de dulceata din debara,il scap jos peste degetele de la picior si imi tai frumusel doua degete,iar la doctor,iar la cusut.Stau o luna in gips,ma duc imi scot gipsul,vin acasa,ma urc in pat,ma las pe mana si imi rup mana,alta vizita la medic,alt gips,alta durere,ce bine era daca luam si eu ceva cand eram mai tanara,ceva care sa ma scape de osteoporoza si sa nu mai fiu nevoita sa imi rup acum membrele ori de cate ori ma intorc in pat sau ma dau jos din pat!Vedeti o poveste comica la prima vedere dar de fapt este o comedie sumbra,cu urmari din cele mai nedorite si ca daca ne dorim sa nu ajungem si noi ca batranica din poveste sa avem grija de noi,de santatea noastra si de sanatatea oaselor noastre.Cand suntem tineri spunem ca pe noi nimic si nimeni nu ne poate lovi,dar Osteoporoza tace,se instaleaza si isi incepe munca,o munca ce ne distruge sistemul osos,un sistem fara de care nu putem fi sanatosi.
  Ce este osteoporoza?
   Osteoporoza este formata din doua cuvinte:
   -osteo-oase;
   -poroza-poroasa.
   Oase poroase,demineralizarea oaselor fac ca oasele sa devina poroase,fragile,cu densitate scazuta.Oasele noastre se reconstruiesc mereu daca au tot necesarul de care au nevoie,de la o anumita varsta avand mai mare nevoie de toata atentia,nefiind de ajuns doar alimentatie coresunzatoare,mai avem nevoie si de anumite suplimente alimentare care sa poata ajuta reconstructia oaselor.Oasele au in compozitia lor colagen,proteina de baza si fosfat de calciu,mineralul care intareste structura osoasa.fara fostatul de calciu care de la o anumita varsta se acumuleaza mai greu din cauza varstei,oasele vor deveni fragile si la orice miscare ele se pot rupe ca la batranica din poveste.
  Cauzele osteoporozei:
  -varsta,odata cu inaintarea in varsta desitatea oasoasa scade;
  -menopauza la femei;
  -ereditare,se poate ca acesta boala sa fie ereditara;
  -consumul de alcool;
  -fumatul;
  -excesul de cafea;
  -lipsa calciului din alimentele consumate;
  -stilul de viata,de la o anumita varsta este bine sa fim mai precauti in miscarile bruste,ridicari de greutati mari.
  Cum luptam cu osteoporoza:
  -In primul rand o alimentatie corespunzatoare varstei fiecaruia dintre noi;
  -Suplimentele alimentare care completeaza necesarul de vitamine;
  -Plimbarile in aer liber cu activitati de rutina fara mult efort fizic dar nici fara efort nu este bine,este bine sa stim cat si cat putem duce;
  -Reducerea alimentelor care duc  scaderea mineralelor din organimsm,cum ar fi cafeaua,tigarile,alcoolul;
  -Un regim de viata cat mai echilibrat.
 Ayurmed vine in intampinarea noastra ca de obicei cu un produs foarte bun,pe baza de plante naturale,medicinale,indiene care consumate cu regularitate intaresc sistemul osos.
 Osteo Power este suplimentul alimentar din plante ayurvedice ce mentin structura si mineralizarea oaselor scheletului,dintilor,unghiilor si pielii si asta datorita elementelor din continutul sau.


  Osteo Power contine:
  -Equisetum arvense (coada calului),cu continut ridicat de siliciu,potasiu,mangan,calciu si flavonoizi;
  -Vitis vinifera (vita de vie),contine un complexde substante bio-flavonoide ce asigura nutritia tesuturilor osoase prin imbunatatirea circulatiei si oxigenarea lor.Borul din planta mentine nivelul de estrogen in sange si previne pierderea calciului,ajuta la refacerea colagenului,permitand arterelor,capilarelor,cartilagiilor articulare,tesuturilor sa ramana elastice.
  -Hippophae rhamnoides (catina),contine vitaminele A,C,E,minerale ca calciu,magneziu,seleniu,cu ajutorul lor organismul se vitaminizeaza,se remineralizeaza.Provitamina D contribuie la fixarea calciului in organism,incetinind procesul de imbatranire.
  -Urtica dioica (urzica) cu continut de clorofila,beta-caroten,minerale,calciu,magneziu,fosfor,fier,zinc,crom,potasu,siliciu,bor,seleniu,mangan,intr-un cuvant toate metalele necesare functionarii in paramerti normali ai organismului.Mai contine vitamina A,D,E,K.Datorita compozitiei complexe,urzica ajuta la mentinerea sanatatii oaselor,parului,unghiilor.Urzica fiind si un detoxifinat puternic,eliminand astfel substantele toxice din organism.
  Ca sa nu ajung ca frumoasa mea batranica am decis sa imi ajut sistemul meu osos,am decis sa fiu sanatoasa cu produse naturale de la natura,am decis ca OSTEO POWER este soldatul meu care ma conduce spre o sanatate si oase puternice,pe tine ce te face sa fii un om sanatos cu un sistem osos sanatos?

12 comentarii:

  1. Eu nu cred ca am un sistem osos sanatos pentru ca ma cam dor oasele cand e frig si in familia mea foarte multi sufera de osteoporoza asa ca o sa iau si eu acest supliment alimentar, care poate tine situatia sub control.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru oase folosesc suplimente alimentare, mai ales de cand am inceput sa fac sport. Stiu cateva pesoane care sufera de osteoporoza, le voi recomanda acest produs.

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa ii ofer cadou bunicii de Craciun aceste suplimente, cred ca o sa fie incantata

    RăspundețiȘtergere
  4. Un supliment pentru oase tot caut si eu, cred ca voi incerca variana naturala de la Ayurmed.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca cei ce au problee cu oasele ar trebui sa apele la aceste suplimente, asa ar evita fracturile si complicatiile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Preventia ne poate scuti de multe dureri si necazuri, cu o mana de pilule putem indeparta boala.

    RăspundețiȘtergere
  7. Îl voi cumpăra pentru mama pentru că eu nu folosesc suplimente alimentare. Știu însă că produsele Ayurmed sunt pe bază de plante indiene și sunt de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe acestea nu le-am incercat, dar de la Ayurmed imi plac multe produse!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca ar fi bun si pentru mama acest supliment.

    RăspundețiȘtergere
  10. Un remediu foarte bun pentru problemele care sufera de osteoporoza

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru preventie, e ok! Dar parerea mea , doar dupa consult, poate nu e nevoie de suplimente...

    RăspundețiȘtergere
  12. Suplimentele sunt foarte bune, din fericire, inca nu am astfel de probleme.

    RăspundețiȘtergere