sâmbătă, 28 ianuarie 2017

Ciorba cu afumatura



  Ciorba cu afumatura:)

  Ingrediente:
  -500 gr.piept afumat,
  -1 ceapa,
  -1 morcov,
  -1 plic bors maggi,
  -1 plic maggi fidelicios cu gust de vita,
  -3 oua,
  -300 gr.smantana,30% grasime,
  -sare dupa gust,
  -1 legatura leustean verde,
  -2 linguri ulei,
  -1 lingura bulion de gogosari.
  Mod de preparare:
   -Se curata ceapa,se toaca si se pune la prajit,se adauga morcovul taiat rondele si pieptul afumat,taiat cuburi si se prajesc cam asa cat sa devina ceapa translucida,dupa care se pune 1 litru de apa si se fierbe pana cand totul este bine patruns.Se mai adauga apa,bors maggi,sare dupa gust,bulion de gogosari si se trag cateva clocote,apoi se opreste focul si se adauga maggi fidelicos.Se trece cu lingura prin ciorba si se lasa pret de cateva minute sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile.
 -Intr-un castron se pun ouale si smantana,se mixeaxa si se toarna peste ciorba,se amesteca usor,se pune leustean tocat si se poate servi.Sa aveti pofta dragilor!
                                                                         







2 comentarii:

  1. o vai ce bine arata ,saptamana trecuta am mancat o ciorba asemanatoare o vai o delicatesa .
    Clar trebuie sa o incerc si eu

    http://deyutza87.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere