sâmbătă, 28 ianuarie 2017
Ciorba cu afumatura
Ciorba cu afumatura:)
Ingrediente:
-500 gr.piept afumat,
-1 ceapa,
-1 morcov,
-1 plic bors maggi,
-1 plic maggi fidelicios cu gust de vita,
-3 oua,
-300 gr.smantana,30% grasime,
-sare dupa gust,
-1 legatura leustean verde,
-2 linguri ulei,
-1 lingura bulion de gogosari.
Mod de preparare:
-Se curata ceapa,se toaca si se pune la prajit,se adauga morcovul taiat rondele si pieptul afumat,taiat cuburi si se prajesc cam asa cat sa devina ceapa translucida,dupa care se pune 1 litru de apa si se fierbe pana cand totul este bine patruns.Se mai adauga apa,bors maggi,sare dupa gust,bulion de gogosari si se trag cateva clocote,apoi se opreste focul si se adauga maggi fidelicos.Se trece cu lingura prin ciorba si se lasa pret de cateva minute sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile.
-Intr-un castron se pun ouale si smantana,se mixeaxa si se toarna peste ciorba,se amesteca usor,se pune leustean tocat si se poate servi.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
o vai ce bine arata ,saptamana trecuta am mancat o ciorba asemanatoare o vai o delicatesa .
RăspundețiȘtergereClar trebuie sa o incerc si eu
http://deyutza87.blogspot.ro/
O bunatate!
RăspundețiȘtergereMi s-a facut dor de o ciorba din asta, desi numai eu mananc, maica-mea face mofturi...
RăspundețiȘtergereCine ma puse pe mine, sa intru la 12 noaptea la tine :)) Numai ciorba cu afumatura o sa visez, ii si simt gustul
RăspundețiȘtergerecred ca asa ceva as putea manca si eu. eu nu-s mare fan ciorba cu carne, si la cea radauteana, nu pun usturoi si otet. dar vazand ingredientele tale... cred ca am un nou meniu :D
RăspundețiȘtergeremmm, imi dai adresa sa vin in vizita????
RăspundețiȘtergereMmmm, chiar arata bine!! Mi-ai facut pofta de afumatura:)))
RăspundețiȘtergereFoarte buna ciorba cu afumatura. Pentru cine e sanatos :) Cine nu.. ramane doar sa priveasca :p
RăspundețiȘtergereHm....nu am mai facut demult ciorba cu afumatura! Arata bine!!!
RăspundețiȘtergerePofta buna!
Chiar nu știam ce sa mai gătesc! Mulțumesc pentru aceasta rețeta care este sigur delicioasa.
RăspundețiȘtergereAm mai mancat odata ciorba cu afumatura, dar din pacate nu am incercat sa pregatesc si eu.Multumim de reteta.
RăspundețiȘtergereUltima data am facut o friptura de afumatura la cuptor si ciorba de fasole cu ciolan, preferata mea.
RăspundețiȘtergereArata bine ciorba prezentata si sigur e si gustoasa, pofta buna!
Pofta am, ciorba n-o am :))Pacat ca-i asa lung drumul pana la tine.
RăspundețiȘtergerearata delicios, mi-ai facut asa o pofta de ciorba din asta. Nu am facut niciodata o ciorba de genul. Sigur este tare gustoasa
RăspundețiȘtergere