sâmbătă, 28 ianuarie 2017

Ciorba cu afumatura



  Ciorba cu afumatura:)

  Ingrediente:
  -500 gr.piept afumat,
  -1 ceapa,
  -1 morcov,
  -1 plic bors maggi,
  -1 plic maggi fidelicios cu gust de vita,
  -3 oua,
  -300 gr.smantana,30% grasime,
  -sare dupa gust,
  -1 legatura leustean verde,
  -2 linguri ulei,
  -1 lingura bulion de gogosari.
  Mod de preparare:
   -Se curata ceapa,se toaca si se pune la prajit,se adauga morcovul taiat rondele si pieptul afumat,taiat cuburi si se prajesc cam asa cat sa devina ceapa translucida,dupa care se pune 1 litru de apa si se fierbe pana cand totul este bine patruns.Se mai adauga apa,bors maggi,sare dupa gust,bulion de gogosari si se trag cateva clocote,apoi se opreste focul si se adauga maggi fidelicos.Se trece cu lingura prin ciorba si se lasa pret de cateva minute sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile.
 -Intr-un castron se pun ouale si smantana,se mixeaxa si se toarna peste ciorba,se amesteca usor,se pune leustean tocat si se poate servi.Sa aveti pofta dragilor!
                                                                         







14 comentarii:

  1. o vai ce bine arata ,saptamana trecuta am mancat o ciorba asemanatoare o vai o delicatesa .
    Clar trebuie sa o incerc si eu

    http://deyutza87.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi s-a facut dor de o ciorba din asta, desi numai eu mananc, maica-mea face mofturi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine ma puse pe mine, sa intru la 12 noaptea la tine :)) Numai ciorba cu afumatura o sa visez, ii si simt gustul

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca asa ceva as putea manca si eu. eu nu-s mare fan ciorba cu carne, si la cea radauteana, nu pun usturoi si otet. dar vazand ingredientele tale... cred ca am un nou meniu :D

    RăspundețiȘtergere
  5. mmm, imi dai adresa sa vin in vizita????

    RăspundețiȘtergere
  6. Mmmm, chiar arata bine!! Mi-ai facut pofta de afumatura:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte buna ciorba cu afumatura. Pentru cine e sanatos :) Cine nu.. ramane doar sa priveasca :p

    RăspundețiȘtergere
  8. Hm....nu am mai facut demult ciorba cu afumatura! Arata bine!!!
    Pofta buna!

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar nu știam ce sa mai gătesc! Mulțumesc pentru aceasta rețeta care este sigur delicioasa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am mai mancat odata ciorba cu afumatura, dar din pacate nu am incercat sa pregatesc si eu.Multumim de reteta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ultima data am facut o friptura de afumatura la cuptor si ciorba de fasole cu ciolan, preferata mea.
    Arata bine ciorba prezentata si sigur e si gustoasa, pofta buna!

    RăspundețiȘtergere
  12. Pofta am, ciorba n-o am :))Pacat ca-i asa lung drumul pana la tine.

    RăspundețiȘtergere
  13. arata delicios, mi-ai facut asa o pofta de ciorba din asta. Nu am facut niciodata o ciorba de genul. Sigur este tare gustoasa

    RăspundețiȘtergere