marți, 14 octombrie 2014

Sendvisul potrivit unui taur




 Sunt nascuta sub semnul zodiacal al taurului,semn de pamant,iubitor de natura si iubitor de gradinarit.Ma incarc cu energie de la natura si la fel ca si natura imi place si mie sa creez si orice crenguta as planta ea capata viata .
 Am creeat un sendvis in forma de floare care vrea sa arate pasiunea unui taur pentru gradinarit,explozia naturii la vreme de primavara cand nativii acestei zodii trec prin semnul lor zodiacal.Eu am nume de floare si sunt nascuta in luna lui Florar,deci florile sunt sursa mea de energie!
 Ingrediente-
-2 linguri  crema de branza cu verdeata,
-1 felie de paine,
-2 felii de salam uscat,
-1 felie de sunca,
-2 foi de salata,
-1 felie de cascaval,
-2 ridichi,
-1 felie bakon,
-4 felii de castraveti,
-1 fir de ceapa verde.
Mod de preparare
Asezam pe masa de lucru foile de salata peste foi asezam felia de bakon,peste bakon asezam felia de paine taiata in doua,intindem apoi primul strat de branza,adaugam cascaval impaturit in patru,salamul uscat taiat in doua si sunca taiata si ea in doua.Adunam totul si le unim cu o scobitoare.Taiem surplusul si asezam sendvisul pe o felie de rosie care este pusa pe o felie de salam uscat si ornam apoi cu ridichi.Pofta buna!






 Un sendvis ce se vrea a fi semnul zodiacal al taurului.Dupa cum se stie taurul este semn de pamant care iubeste legatura sa cu pamantul si cu locul fix,posesiv din fire si iubitor de mancare.Pentru un taur conteaza mancarea cu gust,consistenta si placuta vederii sale.Taurii sunt foarte sensibili,creativi si vor sa fie mereu ancorati in realitate.

Am folosit aceleasi ingrediente si pentru acest sendvis!






Am lasat la urma taurasul meu cel nazdravan care se vrea ancorat in realitate ,in natura. Un pic cam grasut ca asa ii place unui taur,sa se hraneasca mult,bine si se relaxeze in natura!Iarba grasa si frumoasa este tot ce isi doreste sa se simta minunat.Tot asa ma simt si eu  cand ma scufund in natura si natura ma hraneste si ma incarca de energie si vitalitate!




  Ce parere aveti despre sendvisurile mele,va plac,ati fi dispusi sa  creeati sendvisuri profile si voi si care ar fi criteriile dupa care ati creea?



 Cu acest articol particip la SuperBlog 2014!




12 comentarii:

  1. Cele mai interesante sunt sendvisurile tale - imi place foarte mult cum le aranjezi
    <3

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte tare, si eu tot in zodia taurului sunt ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. E o idee minunata, vreau si eu o portie pentru fecioare :))

    RăspundețiȘtergere
  4. DELICIOS SI GUSTOS VREAU SI EU O PORTIE MULTA BAFTA LA CONCURS

    RăspundețiȘtergere
  5. Evident ca ti-ai pictat zodia, ai atata fantezie in realizarea desing-ului, mereu imi delectezi ochii. Ai talent, dar mai ales dragoste : de natura de bucatareala, de tot ce te inconjoara. Bravo! tine-o tot asa si voi vedea mereu zambetul pe chipul tau in pozele postate! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. o sinfonie de culori care ma incinta vreau si eu o portie

    RăspundețiȘtergere
  7. dumitrascu lacramioara15 octombrie 2014 la 10:06

    foarte bine arata .si gustoase ...hmmm...vreau si eu...felicitari pt.prezentare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Acum am putut sa comentez. Toate cele 3 farfurii cu taurasi (zodia ta) sunt f. reusite si cred ca si tot atat de gustoase , pe cat sunt de aratoase! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Reusite farfuriile, arata de vis.cred ca sunt si foarte gustoase

    RăspundețiȘtergere