joi, 23 octombrie 2014

Sa ne incarcam cu energie Vegis!



 Iubesc enorm de mult natura si imi place sa ma incarc cu energie din natura si de la natura si de aceea calatoriile in natura si consumul de produse naturiste Vegis sunt placerea mea la care nu as putea renunta nicicand.


  Dar sa vedem cine este Vegis!

 Vegis.ro s-a nascut din dragoste pentru oameni si din dorinta de a veni in intampinarea noastra cu un magazin online cu profil naturist, care sa  ne ofere o cat mai larga gama de produse si de a le furniza intr-un interval cat mai scurt de timp, insotite de servicii de calitate.Aici vom gasi plante, remedii, tratamente si alimente sanatoase, ale caror efecte benefice le putem simti !

  Este atat de simplu sa ne bucuram de beneficiile plantelor, sa ne simtitim in forta, plini de buna-dispozitie , sa putem realiza tot ce ne-am propus de-a lungul zilei pentru ca avem destula energie.


 Toamna si-a facut prezenta de ceva timp , vremea calduroasa a trecut de mult si organismul nostru deja simte trecerea de la o temperatura la alta si are nevoie de tot ajutorul nostru pentru a fi plini de energie si de a lupta cu factorii externi care duc la scaderea imunitatii noastre.
 De cate ori nu ne-am simtit si noi asa sau chiar mai rau?


 In aceasta toamna eu vreau sa fiu sanatoasa,plina de energie si vitalitate si de aceea am sa cumpar produse naturiste pentru imunizare.Asa raceala ,gripa,febra si tot tacamul cu care vin raceleile si gripele vor fi de domeniul trecutului!

 Produsul meu preferat este  Pandemiq 200 ml.-este un produs natural conceput pentru menţinerea sănătăţii organismului, ajutându-l să facă faţă la agresiunile mediului extern.


Contribuie la:
  • funcţionarea normală a aparatelor: respirator, digestiv, urinar, 
  • funcţionarea în condiţii optime a sistemului imunitar,
  • îmbunătăţirea stării generale şi a rezistenţei organismului,
  • menţinerea sănătăţii ficatului şi a colecistului,
  • menţinerea sănătăţii inimii şi a creierului (encefalului şi meningelui),
  • menţinerea sănătăţii aparatului genital masculin şi feminin,
  • îmbunătăţirea vitalităţii şi a tonusului organismului,
  • reducerea stărilor de oboseală, epuizare şi surmenaj,
  • refacerea organismului după boală,
  • procesul de remineralizare a organismului,
  • întârzierea procesului de îmbătrânire prematură,
  • detoxifierea organismului,
  • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.


















 Am ales si Laptisor de Matca Pur 25 gr.



Lăptişorul de matcă funcţionează ca supliment natural nutritiv, stimulent biologic cu acţiune energizantă, reface celula nervoasă, reduce colesterolul şi joacă un rol deosebit în metabolismul celular.
Oferă rezistenţă la efort, ajută la refacerea organismului după intervenţii chirurgicale şi tratamente agresive, menopauză, oboseală cronică, surmenaj, astenie, lipsa poftei de mâncare, randament psihic şi intelectual scăzut, anemii, anorexii.
S-au observat ameliorări în unele cazuri chiar tratarea completă a unor boli grave precum: scleroza multiplă, cancerul, Parkinson, diverse afecţiuni hepatice, Alzheimer. În aceste cazuri este recomandat ca tratamentul şi respectiv dozele să fie stabilite de către persoane cu competenţe apifitoterapeutice.



  



 Daca doriti sa fiti sanatosi,sa consumati doar produse naturiste atunci abonati-va la newsletterul Vegis pentru a fi la curent cu super ofertele de Black Friday  .





8 comentarii:

  1. felicitari pentru articol,produse Vegis foarte bune

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte bune produsele de la Vegis, le-am testta si eu ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. dumitrascu lacramioara23 octombrie 2014 la 10:28

    felicitari pt.articol!produsele naturiste vegis sunt foarte bune!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vegis are produse naturale care ma incinta Lăptişorul de matcă funcţionează ca supliment natural nutritiv este bun acum in sezonul rece cind racelile nu ne dau pace

    RăspundețiȘtergere
  5. Recomand si eu produsele naturiste de la Vegis.ro, nu au intotdeauna cele mai ieftine preturi dar serviciile sunt ireprosabile si au gama cea mai variata, un fel de emag :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Lăptişorul de matcă funcţionează ca supliment natural nutritiv, stimulent biologic cu acţiune energizantă,si ma apara de raceli

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi nu numai de răceli. Este deosebit de util în cazul problemelor gastrointestinale, circulatorii sau ale sistemului nervos.

      Ștergere
  7. produse minunate la cele mai bune preturi

    RăspundețiȘtergere