Tagliatelle cu ciuperci!
Ingrediente:
-400 gr.tagliatelle;
-750 gr.ciupercute la borcan;
-50 ml.ulei;
-700 ml.suc de rosii;
-1 lingura bulion de gogosari;
-2 cepe mari;
-1 varf de cutit de rozmarin;
-1 varf de cutit de oregano;
-1 varf de cutit de tarhon;
-4 catei de usturoi.
Mod de preparare:
-Se curata ceapa,se toaca si se pune la prajit in ulei si se prajeste pana cand ceapa devine aurie.Peste ceapa prajita se adauga sucul de rosii,bulionul de gogosari,ciupercutele,sare,rozmarin,tarhon,oregano si se la sa fiarba la foc potrivit circa 10 minute.
- Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj,se clatesc cu apa rece si se pun peste sosul de rosii.Se mai lasa la fiert circa 10 minute,se opreste focul si se pot servi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Aceasta reteta face parte din categoria #miercureafaracarne.Va invit cu mare drag la masa la Daniel.Ca de obicei el ne rasfata cu multe bunatati si un meniu pentru intreaga zi.
-
-
Bun, foarte bun si usor de preparat!
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru reteta ;)
RăspundețiȘtergereBun, foarte bun , delicios si usor de preparat.
RăspundețiȘtergere