Paste cu ciuperci-reteta de post!
Ingrediente:
-1 kg.ciuperci;
-300 gr.paste;
-4 cepe;
-3 linguri ulei de masline;
-3 linguri bulion de gogosari;
-700 ml. suc de patlagele galbene;
-1 varf de cutit de chili,
-1 lingurita sare.
Mod de preparare:
-Se curata ceapa,se toaca si se prajeste in putin ulei de masline.Cand ceapa este aurie se adauga ciupercile taiate si se lasa sa fiarba pana cand se evapora surplusul de lichid lasat de ciuperci.Se adauga bulionul de gogosari,sucul de patlagele galbene.
-Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj,se clatesc in apa rece si se pun peste ciuperci,se mai lasa la fiert pret de cateva minute dupa care se pot servi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
-Aceasta reteta face parte din categoria #miercureafaracarne si daca la paste nu va inghesuiti,va invit ca de obicei la masa la Daniel la masa,el vine cu un meniu intreg.
Ghici ciuperca, si tu tot cu asa ceva ma laud la masa de seara. Doar ca umplute :)
RăspundețiȘtergeresa ai pofta sunt delicioase ciupercile.
Ștergere