miercuri, 1 mai 2019

Drob asortat!



  Drob asortat!

  Ingrediente pentru doua bucati de drob:
  -1 kg.carne tocata de porc,
  -1 kg.carne de vita tocata,
  -600 gr.ficat de porc,
  -300 gr.usturoi verde,
  -300 gr.ceapa verde,
  -1 lingurita piper macinat,
  -1 lingurita condimente de porc,
  -1 lingura sare rasa sau dupa gust,
  -6 oua crude,
  -8 oua fierte,
  -300 gr.felii bacon,
  -400 gr.smantana,grasime 20%,
  -1 ceapa,
  -1 lingurita praf de usturoi.
  Mod de preparare:
  -Se clateste bucata de ficat de porc si se pune  la fiert cu apa,piper,o ceapa si putin usturoi praf,cand este fiarta se scoate,se clateste si se da prin masina de carne.
  -Se pune intr-un vas carnea tocata de porc,carnea tocata de vita,ficatul de porc tocat,ceapa si usturoiul verde tocat marunt,dar nu prea marunt sa se vada frumos in compozitie,condimentele,sare dupa gust,ouale crude,smantana,se omogenizeaza compozitia si se imparte in patru parti egale.
  Se pune hartie de copt in doua tavi,se aseaza felii de bacon pe fundul tavilor,apoi pe marginile tavilor.Jumatate din compozitie se imparte si se pune in tavi peste bacon.Se pun ouale fierte,taiate in felii peste compozitie apoi se aseaza restul de compozitie peste oua.Se ridica feliile de bacon peste compozitie si se dau tavile la cuptor pana cand se rumenesc frumos si scade surplusul de  lichid ce se lasa de la carne.Cand sunt rumene se scot din cuptor si se lasa in tavi sa se raceasca bine dupa care se portioneaza.Sa aveti pofta si la pofta dragilor la un altfel de drob!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu