joi, 13 decembrie 2018

Cadouri handmade pentru cei dragi!



  Cadouri handmade pentru cei dragi!






  Este luna decembrie,ultima luna a anului,in aceasta luna oferim cadouri.Stim de ce oferim cadouri,stim ca fiecare cadou trebuie sa aiba o anume seminificatie pentru cel care dauieste dar cat si pentru cel care primeste?Nu toti stim si astazi as dori sa vorbim despre cadouri si semnificatia lor!
  Traditia de a oferi cadouri este veche,chiar foarte veche.Se consemneaza ca primele cadouri au fost daruite mantuitorului nostru acum mai bine de 2000 de ani,se mai conseamneaza ca primele cadouri erau compuse din aur,smirna si tamaie,obiecte ce simbolizeaza puterea,curatirea si iubirea.De atunci oamenii au inceput sa daruiasca cadouri celor iubiti.A darui inseamna a iubi,da cu toata inima si cand dai cu toata inima trebuie sa stii si ce dai.Cei care au multi bani sunt tentati sa daruiasca celor dragi cadouri impresionante,de la masini,la case,bijuterii si de cele mai multe ori aceste cadouri nu isi gasesc utilitatea chiar daca cei care le-au primit se bucura.Cineva drag noua care primeste mereu cadouri scumpe de cele mai multe ori uita sa trudeasca sa faca si ei ce au facut cei de la care au primit si din aceasta cauza vedem ca multe familii cu averi colosale  se pierd in timp si spatiu.Parintii muncesc si aduna si oraslele consuma doar si isi pierd si ei menirea pe drumul vietii.Eu zic ca este bine sa stim ce daruim,cand daruim si cui daruim.Este frumos sa daruim cadouri simbolice care sa emane iubire,placere si dorinta de a face dintr-un cadou doar un cadou si nu in a schimba o viata!
  Cele mai frumoase cadouri sunt cele create de mana omului,ele transmit un mesaj,sunt unice si chiar pot schimba viata celui care le primeste.Poate isi doreste sa faca si el asa ceva,poate ii plac si daruieste si el asemenea cadouri si chiar ii poate schimba cariera,cine stie chiar merita incercat,intr-o lume mereu in schimbare si cautare un cadou handmade ar fi o alegere potrivita.
  Apidava a ales schimbarea,a ales o cale nu usoara de a schimba mentalitati,a de schimba ceva pana la urma.Lupta pentru un tel,lupta pentru o cauza ce merita tot respectul si sprijinul nostru si tare mi-as dori ca atunci cand deschizi un cadou handmade marca Apidava sa iti straluceasca neuronul si sa zici,"as putea si eu sa fac ceea ce fac ei",asta da schimbare in viata noastra,in societatea noastra,o societate mereu in transformare.
 Am primit cadou de la Apidava produse handmade,un borcan cu miere de albine de salcam cu nuci,un borcanel in forma de inima  cu miere de albine si nuci,creat special pentru a sarbatori cu cinste marele eveniment,centenarul Romaniei si o punga de turta dulce.
  Mierea de albine de salcam cu nuci a fost un adevarat deliciu,nucile crocante imbatate in miere aveau o savoare ce iti gadilau toate simturile in modul cel mai placut.
  Sweet moments,momentul dulce dedicat marelui centenar al Roamniei a fost cel mai frumos moment,nucile crocante imbatate in inima cu miere m-au facut sa simt ca intr-adevar sunt roman si ca imi iubesc tara,ma iubesc pe mine si iubesc tot ce reprezinta tara mea,Apidava m-a facut mandra!
 Turta dulce este simbolul copilariei mele,nu era craciun fara turta dulce,acea aroma de scortioara cu gust de miere m-au facut sa ma cred in casa parinteasca,sa ma simt aproape de parinti si fratii mei.intr-un cuvant un adevarat miracol al copilariei!
  Cum sa nu iti doresti sa primesti un cadou cu aroma de amintiri,cu aroma de tara,de iubire de tara si de tot ce reprezinta tara mea.Cum sa nu iti placa sa daruiesti si sa primesti asemeena cadouri cu amprenta tarii tale,cu amprenta handmade,eu in mod clar stiu sa pretuiesc aceste cadouri,stiu sa pretuiesc tara mea si mai stiu sa pretuiesc si pe cei care se gandesc la noi,la ei,la simboluri si traditie! Sa ne traiesti cu bine Apidava sa sa ne reprezinti cu onoare aici si oriunde in lume!

13 comentarii:

  1. Off! Eu am ratat aceasta campanie. As fi vrut mierea de salcam cu nuci. Si nu, nu as fi dat-o cadou. As fi mancat-o numai eu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata tare bine aceste produse, chiar sunt potrivite pentru a fi oferite drept cadou celor dragi.😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata tare bine! De apetisanta, nici nu mai vorbesc, ca e cea mai! Am sa o caut in magazine, sigur dimineata as lua o lingurita pe stomacul gol doar ca sa imi bucur papilele gustative cu o asemenea dulceata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac foarte mult produsele de la Apidava, mai ale smierea si sapunurile lor exfolianta si nu as refuza niciodata un cadou ce le=-ar contine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cadourile Apidava sunt cele mai bune alegeri in materie de cadouri pentru cei dragi. Un cadou sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  6. dulciurile de la apidava sunt minunate, iar de miere si de cosmetice, nici nu mai zic! imi plac la nebunie produsele lor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Tare mi-ar plăcea să primesc cadou produse pe bază de miere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Produsele apicole pot fi daruite ca si cadou indiferent de ocazie. Sunt dulciuri sanatoase si delicioase ce vor bucura pe cei ce le primesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Din punctul meu de vedere mierea si produsele Apidava in general reprezinta cadoul ideal de Craciun!

    RăspundețiȘtergere
  10. Turta dulce este un deliciu la orice varsta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Produsele apicole sunt perfecte pentru a fi oferite cadou. Sau primite... :P

    RăspundețiȘtergere
  12. Mie mi-a placut aceasta varianta de la Apidava cu mar copt si scortisoara!

    RăspundețiȘtergere
  13. Gustul bun și dulce al mierii Apidava m-a cucerit. Combinația dintre miere și nuca este in topul preferințelor mele așa ca m-am bucurat enorm când am primit și eu produsele

    RăspundețiȘtergere