duminică, 19 august 2018

Parjoale din carne de oaie in sos de rosii



  Parjoale din carne de oaie cu sos de rosii!

  Ingrediente pentru parjolute:
  -1 kg.carne de oaie tocata,
  -6 cepe mici,
  -1 gogosar rosu si mare,
  -1 capatana de usturoi,
  -1 lingurita sare,
  -2 linguri faina de grau,
  -2 oua,
  -1 lingurita rozmarin,
  -1 lingurita maghiran,
  -1 lingurita amestec ierburi cu boia.
  Ingrediente pentru sos de rosii:
  -50 ml.ulei,
  -500 gr.rosii,
  -1 lingura mare bulion,
  -1 gogosar mare rosu,
  -4 cepe micute,
  -1 lingurita rozmarin,
  -1 lingurita sare.
  Mod de preparare pentru parjolute:
  -Se pune peste carnea tocata,ierburile aromate,sare,oua,faina de grau,gogosarul,ceapa si usturoiul mixate dar nu facute praf,sa fie asa mai marisoare,se omogenizeaza,se fac parjolute mici in podul palmei si se pun la copt in tava de la cuptor dupa ce s-a pus hartie de copt in tava.Se coc la foc potrivit pe o singura parte.
  Mod de preparare pentru sos:
  -Se curata ceapa,se toaca si se prajeste cu putin ulei,trebuie sa devina translucida pentru un gust cat mai aromat,se adauga rosiile si gogosarul mixat bine,rozmarin,sare si se fierbe la foc potrivit.Cand sosul este gata se pun parjolutele peste sos,se mai adauga o lingura de bulion si se mai lasa la fiert pret de circa cinci minute,apoi se oprete focul.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
  Retea este absolut delicioasa.












 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu