miercuri, 15 august 2018

Costita de porc cu sos de must si mustar



   Costita de porc cu sos de must si mustar :)

   Este o reteta absolut delicioasa,lipicioasa de la must si plina de arome de la ierburi!
   Ingrediente:
   -2 kg.costita de porc,
   -500 ml.must,
   -100 gr.mustar clasic,
   -1 lingurita sare,
   -1 lingurita cimbrisor,
   -1 lingurita oregano,
   -1 lingurita amestec ierburi si boia,
   -1 lingurita maghiran.
   Mod de preparare:
   -Se portioneaza costita si se pune in tava.
   -Se pune intr-un vas mustul,mustarul,ierburile aromate,sare,se omogenizeaza si se toarna peste costita,se acopera vasul cu un capac,daca nu aveti se poate pune folie de aluminiu si se da tava la cuptor la foc potrivit pana cand se rumeneste.Pentru o culoare mai rumena se i-a capacul cand carnea este facuta si se lasa cateva minute sa prinda crusta si culoare.Se serveste cu ketchup dulce sau picant,dupa gust si preferinte.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!









  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu