marți, 27 februarie 2018

Ciorba de perisoare cu carne amestec:)



  Ciorba de perisoare cu carne amestec:)

  Ingrediente:
  -1 kg.oase de vita sau porc,
  -1 radacina de pastarnac,
  -1 radacina de patrunjel,
  -1 radacina de telina,
  -2 morcovi,
  -sare dupa gust,
  -1 ceapa,
  -1 kg.carne amestec,porc si vita,
  -300 ml.bors,
  -1 mix gogosari,
  -1 legatura leustean,
  -4 oua,
  -400 gr.smantana.
  Mod de preparare:
  -Se fierb oasele,se scot,se strecoara supa si se adauga radacinoasele taiate cubulete mici,mixul de gogosari ,se lasa sa fiarba cam 10 minute la foc potrivit.
  -Intr-un vas se pune carnea,ouale,putina sare,se amesteca si se face o compozitie omogena,se ia in podul palmei cate putina compozitie si se fac perisoare mici ce se aseaza pe un platou,dupa care se dau drumul usor in oala cu legumele ce fierb,dar focul sa fie potrivit,se fierg tot la foc potrivit sa nu se imprastie.Cand sunt fierte,se adauga bors dupa gust si preferinte,sare si se lasa sa mai traga doua,trei clocote apoi se opreste focul.Se ia cu polonicul din oala bors,se se toarna usor peste smantana,se amesteca usor sa nu se taie si se toarna in oala cu ciorba,se adauga putin leustean verde si se poate servi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu