marți, 28 noiembrie 2017

Macrou cu mamaliguta si sos de usturoi



  Macrou cu mamaliguta si sos de usturoi :)

  Ingrediente:
  -6 bucati macrou,
  -6 linguri ulei,
  -1 ligurita de sare,
  -ierburi armomate,
  -200 gr.malai,
  -1 caciulie de usturoi,
  -1 lingurita miere de albine
  -100 gr.smantana dulce.
  Mod de preparare:
 -Se curata pestele,se spala,se sareaza si se stropeste cu ierburi aromate.
 -Se ung bucati de folii de aluminiu cu ulei si se infasoara cate un peste in folie,dupa care se aseaza in tava.Cand operatiunea este gata,se da tava la cuptor la foc rapid pentru circa 30 minute,dupa care se opreste focul.
 -Se pregateste mamaliguta din malai,apa si sare.
 -Se curata caciulia de usturoi,se paseaza bine pana devine o pasta,se adauga 1 lingurita de miere de albine,smantana si se amesteca pana cand se obtine o pasta cremoasa si tare gustoasa.Sa aveti pofta si l apofta dragilor!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu