luni, 26 iunie 2017

MEMO ON-memorie de elefant!



 MEMO ON-memorie de elefant!


 MEMO ON -stimulent natural al memoriei,obtinut din plante medicinale ayurvedice contribuie la:
 - functionarea normala a capacitatii de concentrare si memorare,sustinand randamentul intelectual;
 -sustinerea sistemului nervos in perioade cu activitate fizica si intelectuala intensa,cum ar fi examenele pentru elevi si studenti;
 -intarzaierea aparitiei oboselii si refacerea resurselor de energie in caz de stres,atat pentru elevi cat si pentru varstnici;
 -adjuvant in terapia sistemului nervos si mentinerea capacitatii psihice in limite normale la varstnici.

  Nu mai sunt eleva si bancile scolii sunt de mult doar o amintire pentru mine dar  imi place sa privesc cum trec scolarii cu ghiozdanele spre scoala sau dinspre scoala.Imi place sa le aud rasetele zgomotoase atunci cand clopotelul suna si copii si-au terminat orele,atunci ei sunt veseli si plini de viata,atunci este semn de repaos si relaxare.Imi place sa ii vad si pe bancile scolii la fel de zambareti si plini de viata,insa de cele mai multe ori vedem copii crispati si cu frica ca nu au memorat tot ce aveau de memorat pentru orele de curs.Toti suntem oameni dar nu suntem toti la fel,unii au intelect mult dezvoltat pentru varsta lor si creierul lor functioneaza ca un burete ce acumuleaza si stocheaza informatii ca pe banda rulanta,altii sunt mai lenti dar asta nu inseamna ca nu sunt la fel de inteligenti,ceva poate nu merge bine,poate creierul are nevoie de putin ajutor sa isi puna rotitele in miscare,sa acumuleze,sa stocheze si sa foloseasca la momentul potrivit tot ce detine ca informatie.Pentru acestia exista un remediu natural MEMO ON!
 Cand eram eleva aveam si eu o memorie de elefant fara sa iau nimic,nici nu trebuia eram fata de la tara,traita la tara si hranita doar cu produse naturale.Eram atenta la tot ce misca in jurul meu, memoram cu mare usurinta totul,stiam unde este o virgula in carte,scriam a doua zi pe tabla formula de doua pagini pe care o predase profesoara si puteam povesti la infinit povestile din cartile pe care le citeam noaptea la lumina lampii cu gaz.Astazi din pacate ma pornesc spre un loc si uit ce trebuie sa fac,uit unde am pus telefonul sau ochelarii de pe nas si imi aduc bine aminte formule si calcule din orele de chimie sau matematica.Asa ca sa nu mai uit unde ma pornesc si de ce m-am pornit sau sa nu uit de ce iubesc trandafirii am luat MEMO ON sa am iar memorie de elefant.
  Dupa zece zile as zice ca sunt mai activa intelectual,sistemul meu nervos este pe calea cea buna si mi-am adus aminte de ce iubesc eu trandafirii.Iubesc trandafirii fiindca ei sunt simbolul iubirii!
  Iubiti si voi trandafirii!


15 comentarii:

  1. Eu chiar am probleme cu memoria pe termen scurt asa ca nu ar strica sa-l incerc.

    RăspundețiȘtergere
  2. am vazut numai trandafirii, sunt minunati :)

    RăspundețiȘtergere
  3. da, iubesc trandafirii, sunt superbi

    RăspundețiȘtergere
  4. O singura data am luat5 si eu suplimente pt memorie, pe vremea liceului, dar nu stiu daca au avut efect sau nu, ideea e ca am luat note bune la bac :))

    RăspundețiȘtergere
  5. De o saptamana zici ca sunt cu capul in nori. Uit de ce am plecat si unde trebuie sa ma duc. Cred ca as avea nevoie de asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt excelente aceste remedii. Si eu le beau de o saptamana si chiar mi se pare ca ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  7. O sa il recomand si eu prietenilor mei care invata :D am o fina care invata pentru scoala de soferi, cred ca o sa ii fac cadou o cutiuta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am inceput si eu un flacon de Memo-on...astept rezultatele!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi se intampla des sa ma duc dupa ceva si sa uit dupa ce m-am dus (in bucatarie, dormitor, etc...) Memo On oare ma ajuta?

    RăspundețiȘtergere
  10. Am si eu nevoie de aceste Memo-on, am inceput sa uit din ce in ce mai des....

    RăspundețiȘtergere
  11. Avand in vedere ca pe 10 iulie am primul examen, chiar imi trebuie acest supliment alimentar.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi-ar trebui si mie o cutie pentru sesiune. Poate anul viitor :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Am inceput si eu sa-l folosesc.Sa vedem ce rezultate obtin.

    RăspundețiȘtergere
  14. Suplimente din astea le trebuie si tinerilor, daramite noua... eu uit chiar destul de des in ultima vreme.

    RăspundețiȘtergere
  15. Este foarte util mai ales ca in ultima perioada mai toata lumea se simte obosita si stresata

    RăspundețiȘtergere