marți, 21 martie 2017

Multumesc maestre!

                                                                         

  Multumesc maestre sau cum le placea colegilor tai sa iti zica,"multumesc hober"!
  Pentru unii maestru,pentru altii hober,pentru mine tata si pentru toti un om foarte inteligent dar si foarte exigent.Un om doar cu sapte clase,ce stia sa faca si sa desfaca un motor dupa carte,stia sa faca o instalatie electrica si tot ce ii trecea prin mana devenea un lucru bun de folosit.Tata era un orator cum doar pe marile scene ale lumii mai vedeai.Cand spunea tata o poveste sau o intamplare,te facea sa crezi ca si tu esti de acolo,din acea poveste sau intamplare.
  Imi aduc cu drag aminte de tata cum ne spunea povesti cu talc cand eram mici,cum venea cu servieta burdusita cu dulciuri,pentru fiecare in parte,cum ne invata sa fim cinstiti,sa muncim si sa invatam daca vrem sa avem si sa traim bine,caci fara scoala esti nimeni,zicea tata si nimic,nu poti zbura spre universuri ce asteapta sa fie descoperite.Zicea tata ca intre copertile cartilor se afla secrete mari ce se aseapta a fi descoperite de copii sai si ca aceste secrete vor face din ei oameni ce nu se vor apleca ca salcia in vant cand furtunile se vor abate asupra lor.Avea mare incredere tata in copii sai,caci mana sa puternica ne calauzea pe marea acestei vieti si el veghea ca totul sa fie bine si noi sa fim fericiti.Fiind crescuti la tara si scolile pe care trebuia sa le urmam erau la multi kilometri distanta,nu de multe ori tata se imprumuta la banca sa ne poata tine in scoli,insa s-a meritat si eu astazi sunt mandra ca am avut un asa tata si cred ca si tata de acolo de unde ne vegheaza este mandru de vlastarii sai ce au la randul lor vlastari ce se inalta spre nori si viseaza sa descopere secretele dintre copertile cartilor ce ii vor face de neinfrant.
  Dragi prieteni voi cui multumiti astazi pentru ce ati fost si ce ati ajuns?Daca aveti pentru ce multumi parintilor sau celor ce v-au calauzit pasii pe marea vietii,va invit sa scrieti o scrisoare sau sa realizati un filmulet de maxim 30 de secunde,mesaje text sau poze alaturi de mesaje de multumire,pe care sa le postati pe contul vostru de facebook cu tag catre pagina Multumesc Parintilor,folosind hashtagul #multumescparintilor si nu uitati sa trimiteti scrisorile prin mesaj paginii Multumesc Parintilor si veti castiga premii in valaore de 500 lei fiecare.
 Tu multumesti parintilor tai si Provident te va surprinde!
                                                                  

20 de comentarii:

  1. Multumesc parintilor ca ne-au crescut si ne-au ajutat in viata atat cat au putut.
    Multumesc sotului ca e un om minunat care ma sustine si ma ajuta!
    Multumesc prietenilor adevarati care au fost alaturi de mine!

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ati emotionat complet, scumpa doamna!
    Multumesc pentru aceste randuri scrise din inima!

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu tot tatalui meu i-as multumi. fara el, sigur nu ajungeam persoana care sunt azi

    RăspundețiȘtergere
  4. Parintilor si bunicilor cred ca le-as multumi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ai adus aminte. Si noi il asteptam, seara, pe tata, venea mereu cu sacosa plina

    RăspundețiȘtergere
  6. Le multumesc parintilor pentru ca m-au sustinut in toate deciziile mele si pentru ca au avut incredere in mine. Le multumesc pentru ceea ce sunt astazi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. minunat,ma bucur mult sa vad ca avem pentru ce multumi celor ce ne-au dat viata!

      Ștergere
  7. DUMITRASCU LACRAMIOARA22 martie 2017 la 22:49

    Felicitari!Frumos articol,amintiri placute care nu se uita niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari pentru articol! Esti foarte norocoasa ca ai avut un asemenea tata, care te-a invatat si te-a calauzit sa poti alege cel mai bun drum in viata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cateodata uitam sa le multumim parintilor pentru tot ce ne-au oferit! Aceasta e ocazia perfectă, am sa ma inscriu si eu la concurs!

    RăspundețiȘtergere
  10. Le multumesc parintilor ca m-au crescut, educat asa cum trebuie. Fara ajutorulor si sutinerea lor nu ajungeam unde sunt azi si de aceea le multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte frumos. Si la partea cu cartea... Cum imi place mie sa spun: Degeaba esti destept( adica ai multa carte) daca nu esti si inteligent. Uite ca exista si astfel de oameni de exceptie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oamenii pot fi intelepti si fara carte,inteligenti si intelepti,inteligenti si neintelepti,eu zic doar atat ''fiti intelepti''!

      Ștergere
  12. Și eu le mulțumesc părinților pentru că au fost mereu alături de mine

    RăspundețiȘtergere
  13. Un articol foarte frumos si emotionant.
    Si eu multumemsc parintilor mei care au fost si sunt alaturi de mine neconditionat și in special sotului meu care ma suporta cu toate mofturile mele

    RăspundețiȘtergere
  14. Am atatea multumiri de adus atator oameni care m-au indrumat in viata si primele in mod normal se indreapta catre cei care m-au crescut si datorita carora am devenit femeia puternica si independenta de astazi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunteti o doamna de nota 20, am citit c mare drag acest articol.

    RăspundețiȘtergere
  16. Brandusa m-a emotionat articolul tau, felicitari pentru un articol de nota 100+

    RăspundețiȘtergere