miercuri, 8 februarie 2017

Salata din icre de biban



  Salata din icre de biban:)

  Ingrediente:
  -200 gr.icre de biban,
  -50 gr.gris de grau,
  -100 ml ulei,
  -1 lamaie,
  -50 ml.apa minerala,
  -2 cepe,
  -1 lingurita sare.

  Mod depreparare:
  Se separa icrele de pielita,se pun la robot si se incepe mixarea,adaugandu-se ulei putin cate putin,pe parcurs se mai adauga zeama de lamaie,apa minerala,putin cate putin si cate o lingurita de gris,gata fiert si racit.Se face salata atat cat se crede de cuviinta.Se adauga ceapa tocata marunut,sare dupa gust.se amesteca usor si se serveste pe paine.
 -Icrele de biban sunt albe la culoare si foarte fine,se albesc repede si sunt un deliciu de nerefuzat.Sa aveti pofta dragilor!
                                                             





Un comentariu:

  1. Nu sunt tocmai fan al icrelor sau a produselor din peste,dar cum le vad eu la tine..mai mai ca as gusta sa vad ce si cum

    RăspundețiȘtergere