miercuri, 30 noiembrie 2016

Penne arrabbiata


  Penne arrabbiata:)

  Ingrediente:
  -300 gr.costita de porc afumata fara os,
  -300 gr.penne arrabbiata,
  -300 ml.apa,
  -1 plic maggi ideea zilei,baza pentru penne arrabbiata,
  -1ceapa,
  -2 linguri ulei,
  -2 catei de usturoi.

  Mod de preparare:
  -Se curata ceapa,se toaca si se prajeste in putin ulei,se adauga costita taiata sub forma de bastonase si se prajeste,pana se rumenesc toate si gusturile se intrepatrund.
  -Intr-o cana se pune 300 ml.apa.plicul maggi si se omogenizeaza,apoi se toarna compozitia peste prajeala si se fierbe totul,cam asa vreo 10 minute,apoi se opreste focul.
 -Se pune apa la fiert intr-o oala si cand clocoteste se adauga pastele si se foerb cam 8 minute,se clatesc si se servesc alaturi de un sos absolut delicios,se orneaza cu felii fine de usturoi.Sa aveti pofta dragilor!






Un comentariu:

  1. DUMITRASCU LACRAMIOARA30 noiembrie 2016 la 22:20

    oo... arata super,sigur sunt si delicioase,multumim de reteta!

    RăspundețiȘtergere