miercuri, 26 octombrie 2016

Bors cu aripioare de pui



  Bors cu aripioare de pui:)

  Ingrediente:
  -1 caserola de aripi de pui,circa 1 kg.,
  -1 gogosar rosu,
  -1 gogosar verde,
  -1 morcov,
  -1 bucata vanata,
  -500 gr rosii,
  -1 kg.cartofi,
  -1 cub maggi cu gust de legume,
  -1 legatura patrunjel verde,
  -bors acru dupa gust.

  Mod de preparare:
  -Se pun aripioarele la fiert,se trag doua clocote ,se arunca apa si se pun iarasi la foc cu apa si un cub maggi.Se adauga peste aripioare,cartofii tocati cubulete, gogosari tocati marunt,morcovul tocat,vanata tocata marunt si se fierb la foc potrivit.Cand cartofii sunt fierti,se adauga si rosiile tocate si se lasa sa fiarba.Cand sunt toate fierte,se adauga bors dupa gust,sare,se mai trag cateva clocote si se opreste focul.Se presoara putin patrunjel verde si se poate sevi alaturi de ardei iuti.Sa aveti pofta dragilor!







Un comentariu: