vineri, 23 septembrie 2016

Ciorba cu costita de porc



   Ciorba cu costita de porc:)

   Ingrediente:
   -1 kg.costita de porc,
   -1 dovlecel patisson,
   -500 gr.cartofi,
   -1gogosar,
   -1 ardei verde,
   -1 ardei galben,
   -1 ceapa rosie,
   -1 morcov,
   -300 ml.bors de putina,
   -sare dupa gust,
   -500 gr.rosii,
   -1 legatura patrunjel,
   -1 legatura leustean,
   -2 frunze telina.

   Mod de preparare:
   -Se portioneaza carnea,se spala si se pune la fiert,se trag doua,trei,clocote,se arunca apa si se pune din nou la fiert.
   -Se toaca toate legumele,(ardeii,gogosarul ,morcovul,ceapa) si se pun la fiert.Cartofii se taie cuburi,dovlecelul patisson,se curata de coaja si de miezul cu seminte,se toaca cuburi se se pune peste carne.Se adauga sare si cand sunt fierti cartofii,se adauga si rosiile tocate cuburi si se lasa sa fiarba bine,apoi se pune bors acru,dupa gust,sare daca mai trebuie,se mai lasa sa mai traga cateva clocote si se opreste focul.Se presoara patrunjel,leustean,telina si se poate servi.Sa aveti pofta dragilor!




Un comentariu:

  1. Imi place cum arata dovleacul patisson si as vrea sa-l si pot gusta.Eu am facut astazi tot ceva cu costita afumata- ciorba de linte.

    RăspundețiȘtergere