luni, 22 august 2016

Placinta aperitiv cu malai alb:)



  Placinta aperitiv cu malai alb:)

  Ingrediente:
  -1 cana iaurt de casa-300 ml.,
  -1 cana faina de grau,
  -1 cana faina de porumb alb(malai),
  -1 ardei mare rosu,
  -3 oua,
  -3 linguri ulei,
  -1 lingurita maggi secretul gustului cu gust intensavor de legume,
  -sare dupa gust,
  -200 gr.cascaval,
  -1 lingurita cimbru,
  -1 plic praf de copt,
  -25 gr.unt,
  -1 bucata de carnati afumati.

  Mod de preparare:
  -Intr-un vas se pune faina de grau,faina de porumb,sare,maggi,cascavalul dar prin razatoare,carnatii taiati bucati mici,ardeiul rosu tocat cubulete,praful de copt,cimbru si se omogenizeaza usor cu o spatula.
  -In vasul de la robot se pun ouale si se incepe mixarea,se adauga pe rand,uleiul,laptele batut si se mixeaza bine,apoi se toarna compozitia peste amestecul uscat.Se omogenizeaza cu spatula usor si se toarna intr-o tava rotunda care a fost unsa cu unt si presarata cu faina de grau.Se da tava la cuptorul incalzit deja,pentru circa o ora,cand mirosul te da gata si se rumeneste usor pe margini,este semn ca placinta noastra este gata.Se scoate tava din cuptor,se da cu cutitul pe margini sa se dezlipeasca usor,se pune un platou peste tava si se intoarce tava cu susul in jos.A se taia dupa ce se racoreste.Sa aveti pofta dragilor!












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu