vineri, 29 iulie 2016

Ghiveci de legume cu carne de curcan



  Ghiveci de legume cu carne de curcan:)




 
  Ingrediente:
  -1 kg.carne de curcan (pulpa),
  -4 rosii,
  -2 cepe,
  -1 bucata vanata,
  -1 bucata dovlecel,
  -2 gogosari,
  -2 morcovi,
  -2 bucati pastarnac,
  -400 gr.ciuperci de padure (hulughite),
  -1 kg,cartofi,
  -3-4 foi de dafin,
  -2 linguri pasta de tomate,
  -o lingura sare.




  Mod de preparare:
 
  Se portioneaza carnea,si se pune la fiert cu putina apa,se trage un clocot,se arunca apa si se spala carnea,apoi se pune in oala la fiert.Peste carne se adauga,rosiile feliate,cartofii cubulete,dovlecelul cuburi,cepele tocate,vinetele felii fine,,gogosarii cubulete,,morcovii felii,pastarnacul cubulete,foile de dafin,sare si se fierb la foc potrivit.Cand sunt fierte se adauga ciupercile care au fost deja fierte si taiate marunut,se mai lasa sa fiarba cam cinci minute,se adauga pasta de tomate,se mai potriveste de sare si dupa doua,trei clocote,se opreste focul.Sa aveti pofta dragilor!




 

4 comentarii:

  1. Arata absolut minunat, deja mi s-a facut pofta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ghiveciul de legume este mancarea mea preferata. Eu mai adaug fasole verde si mazare. Este super gustos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaaaiii ce bunatate si ce pofta mi s-a facut :)

    RăspundețiȘtergere