luni, 20 iunie 2016

Sa militam pentru un frigider in fiecare casa!



  Sa militam pentru un frigider in fiecare casa!

  -Mama cat ma bucur ca avem si noi casuta noastra si cat ma bucur ca avem si frigider,m-am saturat sa il aud pe Mihaita ca el are doua case,caruta cu cai,pamant si de toate in casa!
  M-am intors spre fiul meu si lacrimile mi-au umplut ochii,stand sa se rastogloeasca la vale pe obrajii mei si asa tristi si suparati de la viata pe care am inceput-o cu stangul!
  Era prima casuta cumparata cu banuti adunati din greu,cu multe sacrificii si era primul nostru frigider cumparat,care facea ca viata noastra sa ia o intorsatura placuta si sa ne usureze traiul de zi cu zi.
 Mihaita era si este fratele meu mai mic,chiar foarte mic,era mai mare ca fiul meu cu doar trei ani si fiul meu a crescut alaturi de fratele meu ca doi frati.Pe vremea cand fiul meu era mic,nu erau prea multe oportunitati in a alege o marca de frigider sau o anume marime,dar asta nu conta,caci a avea un frigider in casa era o mare bucurie si timpul economisit in a pregati zi de zi mancare,ne ajuta sa putem face altceva cu acel timp.Doar cei care nu gatesc,sau care nu cumpara alimente,nu stiu cat de important este ca fiecare casa sa detina un frigider.Daca stau sa ma gandesc mai bine chiar si cei care nu gatesc si care nu cumpara alimente au nevoie de un frigider in locuinta lor,caci si ei consuma poate legume,fructe si multe sucuri.Deci frigiderul este cel mai important aparat electrocasnic care ocupa un loc de cinste in casa si viata noastra!
 As milita pentru un frigider in fiecare casa,as milita ca fiecare frigider sa poata fi schimbat macar o data la 10 ani si as milita pentru un program rabla,organizat de catre guvern,care sa ajute oamenii sa dea vechiul frigider,la 10 ani si in schimbul lui sa primeasca altul nou,cu ajutor financiar de la stat.
 Daca as face parte din guvernul Romaniei,as ajuta tinerii casatoriti sa primeasca un ajutor consistent pentru achizitia unui frigider,care sa ii ajute sa porneasca pe drumul vietii cu mai putine greutati.In primul rand tinerii casatoriti isi doresc o casa,o casa ce nu se poate cumpara dintr-un salariu mediu pe economie si pentru acea casa,tinerii platesc o viata intreaga,rate la banci,de unde bani,pentru un frigider sau alte electronice si electrocasnice.A avea un frigider,inseamna a avea un trai decent,inseamna economie de timp si economie de alimente,care nu sunt chiar ieftine.Se stie ca la pregatirea unei mese,iti trebuie cateva ore si neavand frigider tinerii sunt obligati zi de zi sa gateasca si mancarea care ramane,se altereaza rapid pe timp de vara si trebuie aruncata.
 Pentru familiile care au casa si copii,frigiderul trebuie schimbat,mai des,deoarece pe piata apar noi modele, de frigidere care pe langa timp economisit la pregatirea mancarii,bani din alimentele ce nu se vor arunca,prin alterare mai beneficiaza si de economie la electricitate,deoarece noile frigidere vin cu noi si noi variante de consum redus de curent electric.
 Pentru pensionari este necesar un program de a avea orice casa un frigider.Se stie ca batranii nu mai pot sa stea in picioare ore intregi la bucatarie sa pregateasca mancare,unii chiar nu mai pot gati si vin rudele cu oala cu mancare pe care le-o pun la rece in frigider si ei isi incalzesc cate putin.Pentru batrani este chiar o mare nevoie de frigider si guvernul trebuie sa aiba grija si de aceasta grupa de cetateni.
 O alta categorie ce trebuie sa beneficieze de un frigider sunt studentii.Este foarte bine ca fiecare camin de studenti,chiar fiecare palier sa detina un frigider,sa isi poata tine mancarea si ei sa aiba timp sa studieze.
 In spitale,in camine de batrani si in orice institutie de stat in care lucreaza oameni este bine ca un frigider sa isi aiba locul si fiecare sa se bucure de confortul minim.
 De curand mi s-a stricat congelatorul si chiar m-am bucurat ca s-a stricat.Il aveam de 15 ani,era de clasa B si consuma cat un tractor de 500 cai putere.O data la doua luni imi trebuia pastila de inima,cand vedeam factura la energie.Sotul meu nu voia cu nici un chip sa cumparam altul,nu a inteles ca platind asa mult la curent,puteam in doua,trei luni sa ne luam un congelator nou,de clasa mai inalta  si cu consum redus minim de energie.Daca s-a stricat,am fost obligati sa cumparam altul si uite asa am gasit la Liebherr-calitate,design si inovatie ,un congelator pe placul meu.Mi-am luat un congelator de clasa A++,cu sapte sertare si consum redus.Acum vreau sa zic ca factura la energie nu imi mai da dureri de cap si palpitatii de inima si ca il voi umple cu multe legume adunate din gradina mea de legume.Legume ce asteapta sa fie puse pentru vreme de iarna.
 Si fiindca cei de la Liebherr au pe piata produse  de calitate,stiind bine ce vand s-au gandit ca pe langa calitate sa ne ofere si garantie de 6 ani,( 4ani+2 ani etra), in perioada 15 mai-31 august 2016.
 Sper ca pana la finalul acestei campanii,cu oferta de garantie prelungita sa imi pot achizitiona si o combina frigorifica de clasa A++ si sa scap de o factura la energie electrica cat o zi de post.Asa viata noastra ar fi frumoasa si am putea trai decent,intr-o lume a tehnologiei perfecte-TEHNOLOGIA LIEBRHERR(calitate,design si inovatie)!


Un comentariu:

  1. Da este util sa avem frigidere noi, cu garantie marita, consum redus si decongelare automata. Numai beneficii. Garantia este OK!

    RăspundețiȘtergere