marți, 23 iunie 2015

O tableta Samsung Galaxy Tab 4 pentru a-mi hrani pasiunile




 Poate va veti intreba ce legatura este intr-o tableta si pasiunile mele sau poate nu,insa eu va zic ca exista o mare legatura intre device-uri,blogul meu si pasiunile mele!

 Cand viata iti da lamaii ,fa limonada!Cand viata iti da o palma de mergi de-a berbeleacul si prafiut nu stii incotro sa o apuci,te scuturi de praf,privesti in stanga ,in dreapta,inapoi si inainte si incerci sa faci ceva cu timpul tau liber, care pana mai ieri era inexistent si te intrebi ce trebuie sa faci si incotro sa o apuci si cum sa umpli atata timp liber,sa nu o iei razna.Uite asa am ajuns eu sa incerc sa fac ceva,sa ma simt utila,sa simt ca traiesc si ca din mainile mele sau din creierul meu iese ceva.Cum nu mai sunt chiar asa la prima tinerete,a fost foarte greu pentru mine sa ma asez pe scaun si sa intru in tainele electronicii,ale IT-ului si ale device-urilor,insa odata pornita nu m-am mai putut abtine.
 Aveam o nepotica care s-a oferit sa ma initieze in taina internetului si incet ,incet am deprins cum se face un cont google,un cont de facebook si cum se da un replay la un mesaj de la cineva.Foarte greu am invatat sa tastez,pana gaseam litera ce trebuia tastata trecea o groaza de timp,insa nu ne nastem toti invatati ,toti pornim de undeva si daca ne dorim sa ajungem acolo unde ne-am propus,este musai sa fim adevarati luptatori si eu cred si sunt sigura ca sunt o adevarata luptatoare.
 De la la un cont google la un cont facebook si pana la un blog a fost ceva cale de strabatut,caci nu stiam cum se face un blog,nu stiam ce voi scrie pe blogul meu si cum ma vor primi ceilalti bloggeri sau cum ma vor vedea cititorii mei.Mi-am zis insa ca blogul meu va fi cartea mea de vizita si ca el va fi ca o carte deschisa a sufletului meu.Asa am inceput sa postez retete din bucataria mea,retete pe care le pregateam pentru cei dragi,am inceput sa scriu povesti si articole in care eu ma regasesc printre randuri si uite asa blogul meu a devenit o mare pasiune pentru mine.Insa cea mai mare pasiune a mea este pamantul!La pamant mi-am dorit sa ma intorc mereu,sa prind in pumnul meu pamantul,sa il lucrez doar asa cum stiu eu si din mainile mele sa rasara iarba,florile,pomii si natura sa imi zambeasca atunci cand noi doua ne intalnim.Natura este viata mea si fara natura eu nimic nu sunt,nu pot sa respir daca nu ies din oras sa vad campul,nu ma pot culca fara sa privesc cum soarele apune dupa deal si nu as putea trai fara sa ascult muzica pe care o canta natura in fiecare clipa a trecerii mele pe marea involburata a vietii.
 O alta pasiune a  mea a fost cand am pus banut peste banut si mi-am luat o bucatica de pamant pe care o lucrez cu mainile mele,fara sa ma plang de bataturile din palme,fara sa ma plang ca sunt bronzata ca tractoristii (adica pe buctati,asa cum soarele m-a prins muncind pamantul ) sau ca munca la pamant este grea.Pentru mine totul este usor caci tot ce fac,fac cu pasiune si din iubirea mea pentru natura.
 Acum drept sa va zic blogul meu cam sufera si lumea mea s-a impartit in doua si nu as dori sa renunt la nici una dintre aceste lumi,caci sincera sa fiu sunt doua lumi magice care merita cercetate,merita toata atentia mea si as avea mare nevoie de tableta Samsung Galaxy Tab 4.Cu aceasta tableta sufletul meu ar fi impacat si mi-as hrani pasiunile mele,as avea timp sa lucrez pamantul si cat ma odihnesc sa scriu povesti si articole pe blog,sa imi postez retetele mele dragi si de ce nu sa pot transmite in lumea virtuala, natura si tot ce iese bun din mainile mele.



 Elegantă şi portabilă,tableta Galaxy Tab 4 (7 inchi) se potriveşte perfect în mâinile mele, imi poate oferi maximum de portabilitate şi are un design elegant. Partea din spate, din imitaţie de piele, adaugă o notă clasică de lux dispozitivului Galaxy Tab 4 (7 inchi). Designul extrem de subţire şi de uşor, precum şi finisajele uşor rotunjite de pe partea din spate ne ajută să o ţinem şi să o luam cu noi. indiferent unde călătorim, permiţând o utilizare confortabilă pentru o durată îndelungată.

 Ma pot bucura de experienţă multimedia superioară, performanţă îmbunătăţită-Ecranul WXGA (1280 x 800) de 7 inchi cu un raport de 16:10 al afişajului oferă o vizionare de o claritate excepţională a întregului conţinut media preferat. Sistemul Multi Window de la Samsung maximizează experienţa în multitasking, oferindu-ne posibilitatea să privim un film, să verificam e-mailul, să facem cumpărături online şi să discutam cu prietenii, totul pe un singur ecran. Procesorul Quad Core la 1,2 GHz menţine o funcţionare generală cursivă. 
 
 
  Si totul doar cu o tableta-tableta Samsung Galaxy Tab 4!
  Deci hraniti-va si voi pasiunile cu tableta Samsung Galaxy Tab 4!
 

2 comentarii:

  1. O tableta Samsung Galaxy Tab 4 o tableta care ma incinta

    RăspundețiȘtergere
  2. O tableta Samsung Galaxy Tab 4 o tableta de calitate la un pret minunat este superb articolul tau

    RăspundețiȘtergere