miercuri, 1 aprilie 2015

Cosuri Paste de la Gift Idea pentru mama!





 Chiar daca vremea este schimbatoare si Baba Dochia isi mai scutura inca cojoacele,ba dupa primavara calendaristica ,ba dupa primavara astrologica ,timpul tace si isi deapana incetisor firul si nu zice nimanui nimic.In curand marea sarbatoare a crestinatatii va bate la usa si daca nu suntem atenti ne poate prinde nepregatiti.Insa pe mine in mod clar nu ma va prinde nepregatita caci am alaturi un aliat misterios care ma ajuta sa aleg cosuri cadou pentru toti cei dragi mie,asa o sa imi ramana si mie timp berechet sa ma ocup de alte sarcini care nu suporta amanare pentru o asemenea sarbatoare.Daca nu am timp sa duc eu personal cosurile celor dragi ,cosurile vor ajunge in mod clar la destinatari cu urarile mele cele mai calde ,caci Gift Idea ofera transportul de cosuri cadou si pachete cadou gratuit la o singura locatie indicata de orice client pe teritoriul Romaniei,livrarea se efectueaza in 48 ore de la receptionarea platii,se ofera discounturi pentru comenzile plasate si achitate pana la o anumita data. In functie de volumul comandat de cosuri cadou se pot acorda discounturi suplimentare insa nu sunt afisate pe site,solicitand grila de discount operatorilor Gift Idea, primim oferta personalizata in cel mai scurt timp si la cele mai avantajoase preturi.Nimic mai simplu pentru mine.
 In fiecare an mergeam la mama in vizita si luam cu mine oala cu sarmale,friptura in tava ,pasca cu tot cu tava sa nu se rupa ,platoul cu prajituri si tot tacamul si imi era foarte greu  sa le incarc in masina ,sa le descarc din masina.Anul acesta insa voi fi o doamna,voi merge la mama doar in vizita cu masina plina de rude sa o vizitam si cand vom ajunge acolo toti vor avea o mare surpriza caci mama va fi primit deja cadoul de Sfintele Pasti,gata ambalat frumos si doar cu un simplu clik si cine stie poate le fac surpriza si rudelor mele,gasind la mama si cadourile lor,asta da surpriza!

 Si cum eu iubesc tot ce este traditional am gasit  Cosuri Paste de la Gift Idea traditionale,
acesta cuprinde:

-Zetea Tuica DeLuxe 5* 0.7l,
-Caloian vin rosu Feteasca Neagra 0.75l,
-Cozonac traditional 400gr,
-Miere Mos Costache cu nuca 250gr,
-Topoloveni magiun de prune 350 gr,
-Gem Zmeura cu Visinata 245gr,
-Folie ambalare,
-Funda,
-Iarba décor,
-Cutie transport,
-Cos cadou rachita



 Voi ce faceti,ati pregatit cadourile pentru cei dragi,daca nu este timpul sa apelati la aliatul meu misterios Gift Idea!
 De ce sa muncesti si sa te neglijezi ,cand poti avea grija de tine si de cei dragi tie cu efort minim .Gift Idea ne este alaturi!

3 comentarii:

  1. N-am pregatit nimic inca, uite, mi-aiu dat o idee. Dar cum e cu primavara astrologica, ce este ea? (Nu ma pricep, de aia intreb...)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. primavara astrologica incepe la solstitiu de primavara sau mai bine zis cand se schimba ora.Batranii nu incepeau lucrul in gradina niciodata inainte de Alexii cand ieseau din pamant animalele ce au hibernat .Asa ca babele astea de la 1 la 8 martie
      nu isi prea gasesc rostul !

      Ștergere
  2. uncadou inspirat pentru intraga familie

    RăspundețiȘtergere