luni, 16 martie 2015

Butonii-stil si eleganta!






 Se zice  ca nu haina face pe om ,dar cand esti om de afaceri si trebuie sa mergi la o intalnire importanta iar sansa sa cunosti noi parteneri de afaceri este mare, iti doresti cu adevarat sa stralucesti din toate punctele de vedere , sa atragi privirile asupra ta si a ceea ce vrei sa prezinti tu ,felul in care te prezinti conteaza cel mai mult.Imbracamintea devine cartea de vizita a individului  care participa la intruniri,gale sau la anumite evenimente sociale.
 Costumul este de obicei cartea de vizita a oricarui barbat care se respecta si  se doreste a fi respectat.Un costum,o camasa eleganta si cateva accesorii fac dintr-un barbat simplu la prima vedere un adevarat barbat sofisticat ,elegant si de ce nu ,un barbat manierat.Caci barbatii care au grija de cum arata si cum se prezinta in societate sunt barbati manierati!
 Daca costumul este de culoare UNI si camasa la fel, atunci este necesar sa dam un plus de culoare costumului cu ajutorul accesoriilor  si butonii sunt accesoriile cele mai elegante pe care le pot barbatii purta.Aceste bijuterii au fost create in special pentru barbati dar ii pot purta si femeile care se doresc a iesi din tipare si vor sa arate ca sunt puternice ca un barbat,elegante ca niste femei si destepte cat un barbat si o femeie la un loc.
 Butonii se poarta la o camasa cu manseta dubla frantuzeasca sau la o camasa de gala,ei se asorteaza cu ceasul si cu acul de la cravata.Pretul lor trebuie sa fie direct proportional cu pretul costumului ,cu pretul camasii ,al acului de cravata si de ce nu si cu pretul curelei.Pot reprezenta un stil de viata al celui care ii poarta.De exemplu un aviator poate purta aceste minunate accesorii sub forma de avion,un tenismen o pereche de palete,un dealer de masini  sub forma de masini si imaginatia poate fi foarte bogata si paleta de produse extrem de variata.
 La un anume eveniment ,majoritatea barbatilor au tendinta sa poarte aceiasi culoare la costume ,ceea ce ii face sa fie unici sunt accesoriile si doar o pereche de butoni vor face diferenta intre participantii la eveniment.
 Butonii pot fi clasificati dupa :
 -Forma-cilindrici, patrati, dreptunghiulari, rotunzi ,tematici,chitara, ancora, ceas,zar,masina,palete de tenis,etc.
 -Material si culoare- otel, inox, fibra de carbon sau titan, butoni din materiale pretioase precum aurul, argint sau platina. Daca va doriti ceva mai special, puteti sa optati pentru butoni barbatesti cu pietre pretioase sau semipretioase care aduc viata in vestimentatia unui barbat datorita culorilor vibrante ale pietrelor.
 -Ocazie- business, evenimente,  camasa pentru mire,spectacole in care purtatorul este personajul principal sau secundar(cantaret,actor,balerin).

 Magazinul Accesoriul.ro.comercializeaza o gama variata de butoni ce pot fi daruiti barbatilor din viata noastra.Astfel vom avea alaturi de noi barbatii cei mai eleganti din lume.La bratul lor ne vom simti si noi adevarate dive!





Un comentariu:

  1. Magazinul Accesoriul.ro.comercializeaza o gama variata de butoni care ne fac barbatii mai frumosi

    RăspundețiȘtergere