marți, 10 februarie 2015

Un "Boomerang" de desene animate pentru intreaga familia




 Sa ai suflet de copil chiar si atunci cand esti parinte!

 Pentru orice meserie pe lumea asta exista o scoala la care putem invata totul despre acea meserie,insa pentru meseria de parinte nu exista nici o scoala si ne trezim ca suntem parinti si trebuie sa o practicam,sa invatam ,sa ne educam si sa educam pe cei la care le dam nastere.

 Tot eu vin si spun ca nici o meserie din lume nu va egala meseria de parinte,este o meserie ce se face cu inima si din tot sufletul.Daruim iubire,darium dragoste,daruim totul si suntem in stare sa ne daruim si viata  pentru cei la care noi le-am dat viata si pentru care destinul ne-a pus ingeri pazitori spre a tine de mana si a  conduce primii pasi pe drumul vietii.Caci cei sapte ani de acasa se invata doar acasa,doar in familie si parintii sunt cei responsabili cu crearea personalitatii copiilor.
 Timpul petrecut alaturi de copii este cel mai pretios timp din lume si orice clipa trebuie traita din plin,caci daca pierdem o clipa vom trai alta clipa ,insa clipa pierduta nu se poate recupera si timpul zboara usor fara sa ne zica nimic si ne putem trezi ca au plecat copii de langa noi si asa devenim someri fara carte de munca,fara pensie si cine stie poate fara sansa de a ne tine nepotii in brate.

 Boomerang vine in ajutorul celor care sunt parinti de profesie si aduce cu sine o gama diversa de seriale de desene animate care ne ajuta sa petrecem clipe magice alaturi de copii nostri.
 Putem viziona seriale precum :
– Inspector Gadget;
– Patrula Junglei în acțiune;
– Tom și Jerry;
– Scooby-Doo, unde ești tu?;
– Looney Tunes: „Micii poznași” şi Baby Looney Tunes;
– Garfield Show;
– Orășelul leneș;
– Pantera Roz și prietenii;
– Animaniacii;
– Krypto, câinele erou.
 Fiecare serial prezentat mai sus are o poveste si acea poveste se poate regasi mai mereu in familii.Mereu vom gasi o familie care se poate indentifica cu "Inspectorul Gadget' sau cu "Patrula Junglei în acțiune", de ce nu si cu "Tom Si Jerry".Toate se pot viziona si toate sunt la fel de interesante,trebuie doar sa stim ce dorim sa transmitem copiilor, noi ca parinti si de ce nu, sa ne bucuram alaturi de copii si de minunata lume ,"lumea desenelor animate".


  Locul I cu coronita pentru cel mai popular serial de desene animate se acorda serialului "Tom si Jerry".
 Acesti doi monstri sacri ai ecranului ne-au facut si inca ne fac sa stam pironiti cu ochii pe ecranul postului preferat "Boomerang" si sa traim clipe de relaxare impreuna cu familia.

 Desenul animat "Tom si Jerry" ajuta copii sa iubeasca animalutele de toate felurile dar mai ales animalutele mici si fara aparare.Aici copii se pot identifica cu Jerry, atunci cand se simt amenintati,se pot identifica cu Tom cand se simt puternici si plini de viata .Parintii se pot identifica mereu cu Spike ,buldogul din vecini căruia îi place să se relaxeze în cușca sa rozând un os si intervenind mereu intre cele doua personaje de poveste pentru a echilibra balanta .






 Voi iubiti  desenele  animate ,la ce serial de desene animate ati dori sa sa uitati alaturi de copii vostri pe postul de televiziune  "Boomerang"?

3 comentarii:

  1. nu cred ca exista persoana care sa nu iubeasca desenele animate, ele ne fac viata mai colorata, ne binedispun mereu

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, Tom si Jerry este cel ai indragit desen animat, dar si Pisicile aristrocrate este unul pe care il ador ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. dumitrascu lacramioara12 februarie 2015 la 10:20

    Felicitari pt articol!-foarte frumos!...cine nu indrageste desenele animate????....le ador!!!!!

    RăspundețiȘtergere