marți, 18 noiembrie 2014

Parjoale de post



Parjoale de post:)

Ingrediente-
-5 cartofi.
-4 cepe mari,
-urzici vii (am cules din primavara urzici,le-am fiert ,le-am clatit ,le-am stors si le-am pus in pungute la frigider,fiecare punguta este de marimea unui pumn),
-300 gr.faina de grau,
-1/2 paine neagra,
-1 lingurita piper macinat,
-1 lingura maggi secretul gustului cu gust de legume,
-1 lingurita tarhon,
-1 capatana de usturoi,
-1 kg.ciuperci( eu am folosit hulughite culese de mine pe timpul verii).



Mod de preparare-
 Curatam cartofii si ii dam prim masina de carne,dam tot prin masina si ceapa,urzicile ,ciupercile,usturoiul si adaugam peste ele painea neagra umezita si stoarsa bine ,adaugam maggi secretul gustului cu gust de legume,piper,tarhonul,faina de grau si omogenizam bine compozitia.Punem ulei in tigaie si cand sfaraie punem cu lingura compozitie ,apasand usor.Le prajim bine pe ambele parti.Pofta buna!







9 comentarii: