luni, 17 noiembrie 2014

Frumoasa in orice anotimp
 Cand gerul iernii isi arata coltii sai de diamant si crivatul vuieste salbatec prin natura ,alungand soarele ,alungand caldura ,dand iernii supremul loc la masa anotimpurilor,noi oamenii lasam imbracamintea lejera deoparte si ne infofolim cat mai mult ,sa putem trece mai usor peste acest anotimp minunat numit iarna.Lasam deoparte epilatul ,slabitul si alte lucruri pe care le faceam vara sa fim frumoase si elegante si ne ocupam mai mult de grija de a fi destul de imbracati sa nu racim si sa ne bucuram de frumusetea si magia naturii .

 Ce te faci cand zapada se topeste , mugurii pomilor explodeaza si  avalansa de culori inmiresmate se imprastie peste natura care prinde viata?
 Parca ne trezim si noi asa dintr-o data  la  chemarea  naturii , dam jos muntele de haine de pe noi si ne dorim sa inflorim si noi si sa aratam lumii ca primavara suntem si noi si ca renasterea naturii poate incepe cu noi!

  As vrea sa fim mereu frumoase ,sa avem grija de noi .Vremea calda sau rece sa nu fie impedimentul ce ne face sa renuntam la frumusetea noastra si sa ne bucuram de tot ce ne ofera tehnologia la cel mai avansat stadiu al sau in materie de epilare, "epilare definitiva".Asa am uita de vechile si ineficientele metode traditionale in materie de epilat.

 La inceputul anilor 2008, Silk’n a adus pe piata romaneasca primele aparate  de epilare definitiva destinate doar saloanelor de infrumusetare sau cabinetelor cosmetice,bazate pe lumina intens pulsata (IPL).Si cum tehnologia nu sta pe loc ,avansand  de la zi la zi ,un simplu senzor care detecteaza pielea bronzata a facut sa apara pe piata cel mai mic epilator IPL fara consumabile,destinat celor care doresc sa se epileze definitiv in spatiul intim al locuintei sale.

  Epilarea pe baza tehnologiei cu laser sau impuls luminos este metoda cea mai eficienta in materie de epilare definitiva.Bazandu-se pe teoria fototermolizei selective in care energiea optica este folosita pentru a impiedica cresterea firelor de par.Astfel radacina firelor absorb o mica cantitate de energie si o transforma in caldura.Pielea si tesutul nu au de suferit deoarece energia optica este absorbita doar de pigmentul aflat la radacina firelor de par , pielea si tesutul tratat nu resimt caldura datorita mecanismului de racire incorporat.
 Silk'n SensEpil este aparatul de epilat care ma ajuta sa ma bucur de frumusete in orice anotimp si pe orice vreme.Cu el nu as mai pierde vremea stand la cozi la saloanele de infrumusetare sau la cabinetele cosmetice.As renunta la vechile metode de epilare care de-a lungul vremii mi-au facut viata un calvar si as economisi o gramada de bani.Cel mai important pentru mine este sa il pot folosi doar eu.Nu imi place sa ma atinga pe piele ceva ce a atins si alta piele,oricat de sterilizat ar fi.
silk'n_sensepil_device silk'n_sensepil_applicator_in_hand

silk'n_sensepil_flash_on_arm Delicat ,usor de folosit ,Silk'n SensEpil ( pronuntat sense appeal) este alegerea mea in materie de epilare definitiva.
 Cele patru anotimpuri se pot scurge usor aducand cu sine avalansa de schimbari de temperatura,de culori si senzatii traite,de petrecere a timpului liber sau al serviciului si eu as fi la fel de frumoasa ca atunci cand port pe mine doar o rochita sau un morman de haine.


 Cu acest articol particip la SuperBlog 2014! 
7 comentarii:

 1. Sigur ca trebuie sa fim frumoase in orice anotimp, sau asa ne dorim. Multumim pt. informatii!

  RăspundețiȘtergere
 2. Trebuie sa fim frumoase in orice anotimp :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Este un aparat necesar oricarei femei

  RăspundețiȘtergere
 4. Silk'n SensEpil este aparatul de epilat care ma ajuta sa fiu frumoasa

  RăspundețiȘtergere
 5. dumitrascu lacramioara18 noiembrie 2014 la 11:09

  da e bun.si eu mi as dori un asemenea aparat de epilat!

  RăspundețiȘtergere
 6. ai dreptate! frumusetea nu are anotimp sau anotimpuri ;)

  RăspundețiȘtergere
 7. Silk'n SensEpil este aparatul de epilat care face frumoasa orice femeie

  RăspundețiȘtergere