joi, 28 ianuarie 2021

Calitate japoneza la preturi romanesti!

 

   Calitate japoneza la preturi romanesti!

 

  Cand mai ai doua zile pana la craciun si ti se strica masina de spalat rufe,ai doar doua oportunitati,o repari pe cea veche ori iti cumperi alta noua.Spre norocul meu ca nu am gasit pe nimeni sa imi repare masina.Cine sa vina acasa pentru masina de spalat rufe cand toata lumea se afla in febra sarbatorilor,cand toata lumea sa gandea la brazi,beculete,cozonaci si caltabosi.Eu eram in alta febra,unde sa merg si unde sa ajung sa imi gasesc masina de spalat rufe potrivita casei mele.Am luat toate magazinele cu asalt,am verificat preturile la toate magazinele,am verificat si brandurile cele mai cunoscute.Ochii mi-au sarit spre o masina  de spalat rufe de o eleganta aparte dar pe care scria Toshiba.Ma invart prin magazin si chem un baiat de la raionul de electrice si electrocasnice sa ma ajute cu informatii despre masini si il intreb:

 -Buna ziua nu va suparati,as dori sa cumpar o masina de spalat rufe,ce imi recomandati?

 -Doamna sunt multe modele,va puteti alege in functie de pret si functionalitati!

 -Mi-as dori o masina buna,la un pret nu prea ridicat!

 Si incepe baiatul sa imi expuna ce calitati si ce functionalitati au masinile aflate la vanzare.

 -Eu vad ca aveti masini de spalat si marca Toshiba ce imi puteti spune despre ele?

 -Nu prea multe doamna ca nu avem multe recenzii despre ele!

 Atunci am zis,lasa ca voi scrie eu o recenzie despre ele,voi cumpara una,deoarece stiu ca brandul Toshiba este unul renumit si chiar foarte renumit nu doar in Japonia ci si in intreaga lume.Si uite asa mi-am cumparat eu masina noua de la Toshiba.Pretul a fost unul potrivit pentru bunuzarul meu,adica nici prea scumpa,nici prea ieftina,pot zice un pret corect,daca ma mai gandesc era foarte ieftina si unde mai pun ca si magazinul a oferit un vaucher mare pentru cei care cumpara masini de spalat rufe cu doua zile inainte de craciun,ce mai,chilipir curat.

 As dori sa enumar cateva din elementele si functionalitatile acestei masini de spalat:

 1-Design ergonomic bazat pe ergonomie și multiple experimente în laborator, 55° pare să fie cel mai potrivit unghi al câmpului vizual și nu este nevoie de aplecare pentru a accesa panoul de control.

 2-SenseSlide inspirat de telefoanele inteligente, acum puteți utiliza mașina de spălat printr-o ușoară atingere și glisare. Panoul de control rezistent la apă permite utilizarea chiar și cu mâinile umede.

 3-Hublou-mega de 550 mm.În comparație cu hubloul standard, hubloul-mega de 550 mm permite introducerea și scoaterea hainelor cu mult mai puțin efort.


 

  -Noua tehnologie de spălare inspirată de marele artist japonez Hokusai, autorul lucrării "The Great Wave off Kanagaza".

  -Tehnologia THE GREATWAVES este dezvoltată pe doi piloni: Flash Wave și Cold Wash, care protejează hainele în timpul spălării și garantează economie considerabilă de energie, detergent și timp.


 

   Flash wave:viteza mare de rotație a cilindrului și structura sa interioară particulară permit obținerea aceleiași calități de spălare care s-ar obține folosind apa la o temperatură mai ridicată.


 

  Spalare Eco Apa Rece,poate fac eo economie de pana la 67%,protejand culorile cu pana la 39%.Spălarea la rece este dezvoltată prin tehnologia Flash Wave capabilă să spele la 40°C cu aceleași rezultate ale spălării la o temperatură mai ridicată.  Detergentul este folosit la maxim cu "tehnologia CycloneMix" care mărește capacitatea de dizolvare a detergentului, îmbunătățind astfel performanțele de spălare. Rata de dizolvare a detergentului este crescută cu aproximativ 20% comparativ cu modelul fără CycloneMix.


  Priviti si va bucurati:

 
 

  Controlul automat al uscarii rufelor.În spatele părții de jos a panoului frontal se află senzorul de umiditate, componenta de bază ce activează SenseDryTM. Este un rezistor compus, ce poate detecta cu exactitate umiditatea hainelor pentru a controla procesul de uscare.
Astfel tehnologia SenseDryTM poate opri uscarea atunci când hainele ajung la cel mai potrivit nivel de uscare cu umiditatea adecvată. 

  Ce m-a impresionat pe mine dupa ce am folosit pentru prima data masina de spalat rufe Toshiba:

  -Am ales programul pentru tipul de tesatura,temperatura,numarul de rotatii care s-au sincronizat perfect,nu am mai avut rufe sifonate sau murdare;

  -Pot spala rufe si la miez de noapte,zgomotul este aproape inexistent datorita invertorului,care ce sa mai zic are o garantie de 10 ani;

  -Daca pana acum ma ardea la buzunar factura la electricitate,acum factura a scazut si chiar daca furnizorul meu mi-a marit pretul energiei nu o sa ma doara deoarece acum fac economie,pot spala rufe si cu apa rece si rufele sunt la fel de curate,asta ca sa ii fac in ciuda.

  Daca si voua va bate vecinul in calorifer la miez de noapte ca merge masina de spalat rufe,schimbati-o repede cu una marca Toshiba si zgomotul va fi doar o amintire,asa nu veti mai avea probleme cu vecini dar nici cu sotul care se uita la politica pana dupa miezul noptii si da televizorul tare ca nu aude din cauza zgmotului de la masina de spalat.Chiar asa au fost vorbele sotului meu,"daca stiam ca asta nu face zgomot ,iti cumparam de mult".

  Daca cumva si voi sunteti abonati ca si mine la un furnizor care va arde la buzunare,schimbati masina de spalat rufe cu o masina de spalt rufe Toshiba si factura va fi mult mai mica,asta ca sa va bucurati ca nu ramaneti cu portmoneu gol.

  Eu sunt fericita cu noua mea achizitie de la Toshiba!
 

 


5 comentarii:

 1. S-o stapanesti sanatoasa! Ti-ai gasit un bun ajutor la munca casnica, ai grija de el.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mltumesc mult,sper sa tina mult și bine,de obicei cand se termina garanția la alte masini ale altor branduri se termina și mașina.

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte bun brandul, foarte bună și utila mașina de spălat rufe

  RăspundețiȘtergere
 4. Aw, this was a really nice post! I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this site. Best of luck for the next! Please visit my web site Zappads.ro. Best Anunturi Imobiliare Romania service provider.

  RăspundețiȘtergere