miercuri, 25 martie 2020

Sarmale de post!



    Sarmale de post!

   Ingrediente pentru o oala de 10 kg:
   -1 kg.orez;
   -800 gr.pasta de tomate;
   -300 gr.soia granule;
   -3 kg.ceapa;
   -4 morcovi mari;
   -1 lingura sare;
   -1 lingurita piper macinat alb;
   -1 lingurita rozmarin;
   -800 ml.ulei;
   -3 verze murate.
   Mod de preparare:
   -Se curata ceapa,morcovul si se trec prin robot.Se adauga orezul,soia granulata,sarea, piperul macinat,rozmarinul,uleiul,pasta de tomate,si se omogenizeaza compozitia.
    -Se dezacreste varza,se portioneaza frunzele si se fac sarmale care se aseaza intr-o oala.Se adauga apa cat cuprinde,se pune capac la oala si se dau la cuptor la foc mic.Se lasa la fiert in jur de 5 ore.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
  Aceasta reteta face parte din categoria #miercureafaracarne si daca la sarmale nu va inghesuiti,va invit la Daniel la masa.la el veti gasi un meniu intreg.







  

2 comentarii:

  1. Sodringa Lacramioara25 martie 2020 la 11:56

    Foarte delicioase!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu sarmale, dar sunt cu carne :) Asa ca le mananc maine, nu azi. Pofta buna fara carne!

    RăspundețiȘtergere