miercuri, 25 martie 2020
Sarmale de post!
Sarmale de post!
Ingrediente pentru o oala de 10 kg:
-1 kg.orez;
-800 gr.pasta de tomate;
-300 gr.soia granule;
-3 kg.ceapa;
-4 morcovi mari;
-1 lingura sare;
-1 lingurita piper macinat alb;
-1 lingurita rozmarin;
-800 ml.ulei;
-3 verze murate.
Mod de preparare:
-Se curata ceapa,morcovul si se trec prin robot.Se adauga orezul,soia granulata,sarea, piperul macinat,rozmarinul,uleiul,pasta de tomate,si se omogenizeaza compozitia.
-Se dezacreste varza,se portioneaza frunzele si se fac sarmale care se aseaza intr-o oala.Se adauga apa cat cuprinde,se pune capac la oala si se dau la cuptor la foc mic.Se lasa la fiert in jur de 5 ore.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Aceasta reteta face parte din categoria #miercureafaracarne si daca la sarmale nu va inghesuiti,va invit la Daniel la masa.la el veti gasi un meniu intreg.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Foarte delicioase!!!!
RăspundețiȘtergereAm si eu sarmale, dar sunt cu carne :) Asa ca le mananc maine, nu azi. Pofta buna fara carne!
RăspundețiȘtergere