joi, 20 decembrie 2018

Neuro Power-un tonic pentru sistemul nervos!




   Neuro Power-un tonic pentru sistemul nervos!






  S-a mai incheiat un an,un an plin de impliniri,un an pentru mine foarte greu,un an al luptelor duse cu mine insami si cu o boala cumplita numita cancer.Anul asta mi-am luat viata in mainile mele si am luptat cu toate puterile mele.Anul asta a trebuit sa renunt la multe,sa renunt la alimente pe baza de carne,lapte,oua,anul asta am dat foaia,am schimbat macazul si am luat-o de la zero.Daca in alte vremuri m-ai fi spus sa renunt la obiceiurile mele,nu as fi renuntat,nu ca nu as fi dorit,as fi dorit dar nu aveam ceva care sa ma motiveze.Anul asta am avut si motivarea,singura motivare este frica,dar nu frica de moarte ci frica de durere,frica de dureri mult peste puterile unui om de a le suporta.Stiti ca nu am voie sa racesc,nu am voie sa ma stresez,nu am voie sa am emotii puternice,nu am voie sa consum nici macar o pastila de durere,nu am voie la multe.Am inteles ca boala a venit ca o sonerie ce ma anunta sa ma opresc din a-mi face rau mie si trezindu-ma am inteles ca trebuie sa am grija de trupul si sufletul meu!Am trecut pe o viata vie,o viata in care   mancarea,bautura,suplimentele alimentare trebuiau sa fie doar din natura,sa fie naturale 100% si sa fie certificate.Am gasit la Ayurmed in acest an foarte multe produse naturale pe care le-am folosit ca si tratament pentru vindecarea mea si daca am avut incredere ca natura este parte din mine si eu parte din ea,chiar asa a fost.Dupa un an greu cu emotii,am reusit sa controlez boala,sa o inteleg si sa o inving,acum sper doar ca tot ce am construit in acest an sa pot pastra,sa fie temelie pentru o viata sanatoasa,in armonie si fericire.De curand am descoperit inca un produs marca Ayurmed,am descoperit Neuro Power, tratament pentru sistemul nervos ,care ma ajuta sa inchei un an intr-o armonie a linistii.Neuro Power este pentru mine ca acea colinda,lina ce imi gadila simturile sufletului,doar ca de data asta imi gadila simturile trupului,ma face sa fiu relaxata,sa fiu mai puternica la emotii,sa nu mai fiu stresata si sa privesc inapoi la anul ce a trecut cu intelegere,cu intelepciune si sa privesc catre un an nou cu vise,emotii,trairi si multe bucurii!
 Neuro Power este suplimentul alimentar,100% natural din plante ayurvedice bogate in substante active ce contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.Se stie ca neuronii sunt celule care primesc si trimit informatii,fara neuroni nu ne-am putea numi oameni cu gandire,am fi doar niste legume si neuronii trebuie hraniti,pentru a fi ceea ce trebuie sa fim.Daca la tinerete am putea sa spunem ca suntem in deplinatatea  facultatilor mintale,mai spre varsta a treia am putea sa ne mai pierdem din memorie pe drum si ne putem trezi ca nu ne amintim unde mergem si de unde venim,asa ca sistemul nervos trebuie hranit din timp pentru a fi cat mai mult timp oameni cu gandire care stim unde mergem si de unde venim!
 Neuro Power contribuie la:
 -sustine functionarea normala a sistemului nervos;
 -previne degenerarea neurologica;
 -sustine memoria,perceptia,concentrarea si coordonarea fizico-mentala;
 -adjuvant in afectiunile neurologice (inclusiv boala Parkinson).
 Neuro Power contine:
 -Passiflora incarnata (floarea pasiunii),este planta care induce liniste,calmare,senzatie de echilibru,da o stare de bine,ajuta la inducerea somnului profund,relaxand corpul,diminuand stresul;
  -Ginkgo biloba (arborele pagodelor)imbunatateste ritmul de transmitere a informatiei la nivel neronal,neutralizand radicaii liberi;
  -Hypericum perforatum (sunatoare),restabileste echilibrul pshioemotional,inducand relaxare si somn linistit;
  -Tamarindus indica (Tamarin),stabilizeaza oscilatiile motorii in caz de simtome ascociate bolii Parkinson;
  -Salvia officinalis (salvia),calmeaza,combate oboseala fizica,mentala si starea depresiva.
  Toate aceste plante la un loc formeaza un tot natural care fac din sistemul noastru nervos,un sistem sanatos,fara stres si fara griji.
  Daca si tu iti doresti sa fii sanatos cu trupul si cu sufletul atunci nu ezita sa folosesti Neuro Power,un supliment ayurvedic100% natural!


12 comentarii:

  1. In perioada asta ai nevoie de un ajutor. Prea multe griji isi fac loc, astfel ca il gasesc util!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu iau suplimente de niciun fel, nici n-am luat vreodata, probabil ca ar ajuta in unele momente. Cu siguranta si Neuro Power te ajuta la nevoie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca exista astfel de suplimente alimentare pentru sistemul nervos deoarece traim intr-un stres continuu si trebuie sa incercam sa-l combatem cum putem.

    RăspundețiȘtergere
  4. Produsele de la Ayurmed sunt foarte bune sunt naturale. Am folosit si eu pentru diverse afectiuni si am fost multumita de ele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Suplimentele naturale ne ajuta sa ne pastram sanatosi si plini de energie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca bunicului meu i-as lua ca are nevoie de un tonic de genul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu am incercat astfel de suplimente pana acum dar mi se par foarte utile.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu as avea nevoie de asa ceva dupa acest an.

    RăspundețiȘtergere
  9. Suplimentul asta e perfect pentru perioada asta din an. Chiar avem nevoie de un mic ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca m-ar ajuta și pe mine acest supliment sa fiu n-ai relaxata zilele astea. Parca zici C-am intrat in priza

    RăspundețiȘtergere
  11. Si pe mine ma ajuta Neuro Power, ca de altfel mai multe suplimente ayurvedice de la ayurmed.ro!

    RăspundețiȘtergere
  12. In mod cert suplimentele naturale sunt de. Preferat celor pline de chimicale. Esti o femeie puternica, nu pot decat sa iti urez multa sanatate si determinare in continuare!

    RăspundețiȘtergere