vineri, 24 noiembrie 2017

Frumusete naturala cu Gerocossen!




  Frumusete naturala cu Gerocossen!






  Sa ne bucuram de algele marine,un dar nepretuit al naturii!Cu o compozitie de exceptie ce contine  vitamine din grupul vitaminelor B,vitamina C, minerale, oligoelemente, proteine, aminoacizi,produsele Gerocossen sunt un adevarat elixir pentru ingrijirea pielii. Japonezii, chinezii, europenii din tarile nordice le foloseau de mii si mii de ani datorita beneficiilor lor, atat pentru sanatate, cat si pentru frumusete.O alga marina bruna, Fucus vesiculosus, si-a demonstrat beneficiile in domeniul cosmeticii si noi ne putem bucura de toate aceste beneficii gratie noilor produse cosmetice romanesti care includ acest ingredient de exceptie.
 Am primit spre testare:
 Crema antirid intesiv 55+ ALGADERM 50ml!
  Dupa 10 zile de la folosire,tenul meu a devenit mult mai elastic,ridurile s-au estompat in mod vizibil,tenul este protejat impotriva factorilor externi si ai radicalilor liberi si ce  am observat,este ca arat mai tanara cu vreo 10 ani si asta nu mint eu,toti cei care ma cunosc zic ca arat mult
mai bine.
 Se utilizeaza zi de zi,pentru toate tipurile de ten,fara alergeni,fara parabeni si cu un miros discret parfumat ce te face sa te simti speciala.
  Crema antirid 55+ are o formula inovatoare, ce beneficiaza de actiunea sinergica a trei ingrediente de origine marina: alge, colagen si polizaharide. Acestea revitalizeaza si regenereaza pielea in profunzime, efectul final fiind de actiune intensa asupra ridurilor. Complexul de ingrediente de origine naturala (uleiuri de argan, susan, jojoba, avocado, unt de Shea) ajuta pielea sa-si reconstruiasca bariera protectoare si sa-si recapete echilibrul. Ridurile fine sunt estompate, cele profunde sunt reduse, pielea isi recapata elasticitatea si fermitatea. Echilibrata, pielea isi pastreaza aspectul tanar timp mai indelungat.
  Crema antirid de noapte Algaderm 50 ml.
 Cu 98% produse naturale,imbogatita cu alge, colagen marin si unt de shea, hraneste pielea in profunzime, energizeaza epiderma si stimuleaza regenerarea celulara naturala in timpul noptii.            Dimineata, tenul este tonifiat, pielea devine mai ferma si mai supla, iar ridurile sunt reduse. Aspectul tanar se pastraza timp mai indelungat.Tenul meu arata mai luminos,mai stralucitor si mai plin de energie.Ridurile de expresie s-au retras si imi place mult cum arat.Este fara coloranti,fara parabeni si fara alergeni.
  Crema antirid pentru ochi ALGADERM 15 ml.
  Crema de ochi antirid cu alge marine a fost creata pentru a revitaliza pielea din jurul ochilor si a preveni aparitia semnelor de imbatranire.
 Formula sa este imbogatita cu coenzima Q10, alge marine, colagen si cafeina, avand rolul de a tonifia pielea. Crema antirid pentru ochi reda stralucirea pielii si ajuta la reducerea ridurilor. Aspectul pielii din jurul ochilor este vizibil imbunatatit.Daca ochelarii imi ascundeau pielea de sub ochi sa nu se vada cat este de ridata,acum pot sa zambesc,sa imi scot ochelarii si sa ma bucur de ochii mei cei frumosi,caprui.Cu crema antirid pentru ochi cutele de sub ei a devenit doar o trista amintire!
 Lapte demachiant ALGADERM 200 ml.


 Laptele demachiant cu alge marine indepartează perfect impuritatile si machiajul de pe fata, ochi si buze. Are o formula naturala imbogatita cu alge marine si ulei de migdale, oferind protectie stratului lipidic natural.
 Demachiantul are o textura lejera, ce purifica si tonifiaza pielea. Dupa curatare, tenul ramane reimprospatat si cu o senzatie de confort.Sa ne putem bucura de un ten curat,reamprospatat si bun de hidratat,trebuie sa folosim laptele demachiant,un produs natural ca si pielea noastra.Sa dam tenului nostru natural,produse natural ce actioneaza delicat,fara alergeni si fara parabeni.



  Daca tu si tu iti doresti sa te bucuri de produse naturale 100%,la preturi foarte mici,atunci este timpul sa accesezi GEROCOSSEN.RO si sa comanzi tot ce iti doresti,folosind vaucherul de reducere BrindusaAluculesei10%,valabil  pana pe data de 30 noiembrie 2017.


21 de comentarii:

  1. Imi plac mult produsele cu ingrediente naturale, tenul meu reactioneaza mult mai bine la ele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Să le folosești cu drag și să revii cu impresii după ce le folosești. Dacă le recomanzi și sunt bune, să le incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. In trecut am incercat o crema de fata de la Gerocossen si mi-a placut mult. Noua gama promite foarte mult, as vrea sa o incerc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am inceput si eu sa le folosesc de vreo 2 zile si imi plac foarte mult. Cred ca vor face parte dintre acele produse pe care le voi mai cumpara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac mult produsele de la Gerocossen. Cel mai mult imi place laptele demachiant. Chiar e foarte eficient si delicat. Insa imi place intreaga gama. Chiar le folosesc zilnic si observ ca tenul meu le-a acceptat fara probleme.

    RăspundețiȘtergere
  6. O sa incerc si eu noua gama, mai ales ca e atat de laudata!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vreau si eu o crema de noapte asa ca o s-o incerc pe asta pentru ca stiu ca algele marine au niste proprietati uimitoare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sincera sa fiu, pana acum nu am incercat de la Gerocossen decat vopseaua de par. Poate ca a sosit momentul sa profit de recomandarile tale si sa testez si alte produse.

    RăspundețiȘtergere
  9. N am folosit pana acum produse de la ei, dar stiu ca sunt bune.

    RăspundețiȘtergere
  10. Testare placuta ! Si mie imi plac produsele naturale. <3

    RăspundețiȘtergere
  11. imi plac produsele noastre, sunt din ce in ce mai bune!

    RăspundețiȘtergere
  12. Am auzit in ultima vreme de aceste produse, dar nu le-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa te bucuri de ele si sa intineresti de la zi la zi!

    RăspundețiȘtergere
  14. Din pacate mai devreme sau tarziu, toata lumea se confrunta cu ridurile. Tot ce putem face noi este sa le amanam aparitia si sa le facem sa arate ceva mai bine cu timpul si sa nu avem ditamai adanciturile pe ten. Nu am folosit aceste creme pana acum

    RăspundețiȘtergere
  15. Am o prietena care este foarte multumita de aceast brand, ea foloseste ceva pentru 25+, dar stiu ca mama ei foloseste gama pentru riduri si e la fel de multumita ca si fiica.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu le folosesc si-mi plac foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu am folosit produse Gerocossen pana acum, dar asa ma faci sa mai fac o tura de cumparaturi... Prea multe tentatii! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt produse bine care ajuta cu adevarat, ma bucur ca le-am descoperit.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cei de la Gerocosen au produse foarte bune. Cred ca mi-ar placea si gama asta.

    RăspundețiȘtergere
  20. Am primit si eu aceste produse. Sunt foarte incantata de ele. Chiar sunt bune.

    RăspundețiȘtergere
  21. am si eu produsele dar inca le mai testez ,,, am ceva dubii la ele

    RăspundețiȘtergere