marți, 28 noiembrie 2017

Tocanita cu gogosari copti-reteta de post


  Tocanita cu gogosari copti-reteta de post :)

  Ingrediente:
  -300 gr.ceapa rosie,
  -1 kg.rosii,
  -2 kg.gogosari copti si curatati de pielite,
  - 1lingurita sare,
  -4 linguri ulei,
  -3 foi de dafin.
  Mod de preparare:
  -Se curata ceapa,se toaca si se pune intr-o tigaie la prajit cu putin ulei.Cand ceapa s-a patruns bine se adauga rosiile tocate,sare dupa gust,foi de dafin si se lasa sa fiarba la foc potrivit,pana cand rosiile se transforma intr-un sos absolut delicios,se adauga gogosarii copti,taiati felii si se lasa la foc mic sa se patrunda,sa se intrepatrunda gusturile si sa mai scada nitel surplusul de lichid,dupa care se opreste focul.Se serveste cu mamaliguta calda,este gustoasa si ca mancare rece si este plina de vitamine.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!








Un comentariu:

  1. Vai, dar ce bine arata! Eu nu ma dau in vant dupa tocanite, dar asta chiar cred ca mi-ar placea.

    RăspundețiȘtergere