miercuri, 5 iunie 2024

Muschiulet de porc cu ciuperci la disc!

 

 

  Muschiulet de porc cu ciuperci la disc!

 

  Ingrediente:

  -2 kg.muschiulet pe porc;

  -1 lingura usturoi granulat;

  -1 varf de cutit de piper maciant;

  -1 lingurita tarhon macinat;

  -1 lingurita sare;

  -1 plic boia de ardei dulce;

  -1 caserola ciuperci champignon;

  -4 linguri mari de untura;

  -4 legaturi de ceapa verde.

  Mod de preparare:

  Pentru inceput se pune carne la bait.Se portioneaza carnea si se pune intr-un vas,peste carne se pun condimentele,putin ulei si se omogenizeaza.Se lasa asa pret de cateva ore.

  Se pune discul pe foc si se lasa sa se incinga bine,dupa care se pune untura,se lasa sa inceapa sa sfaraie apoi se toarna carnea,se amesteca din cand in cand,mai spre final se aduga ceapa tocata marunut si se mai lasa vreo cinci minute.Se scoate carnea de pe disc si se pun ciupercile spalate si feliate,se lasa cam 10 minute sa fiarba,apoi se scot si se servesc alaturi de muschiulet.Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut delicioasa pregatitta in aer liber!

  Aceasta reteta face parte din categoria Miercureafaracarne.



 

 




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu