marți, 22 octombrie 2019

Fii in echilibru cu natura!




  Fii in echilibru cu natura!


  ,,Fii in echilibru cu natura'',sunt frumoasele cuvinte ale doamnei doctor Cristina Pavel,care ne vorbeste foarte frumos despre mierea de mana si proprietatile sale.Ne vorbeste doamna doctor despre proprietatile terapeutice ale mierei de mana,despre tratarea diferitelor afectiuni,ne vorbeste chiar si despre cum sa mai dam jos din greutate cu acesta miere si despre cum sa consumam dulce si sa fim in acelasi timp si sanatosi.Ne mai vorbeste despre cum sa fim mereu in comuniune cu natura si sa consumam produsele din natura chiar din gradina noastra,gradina Romaniei,caci acolo unde traim,acolo ne sunt radacinile si de acolo trebuie sa ne tragem seva care este izvorul vietii!
  Astazi va vorbesc si eu despre trei produse minunate create si comercializate de catre Apidava Romania.Produse primite spre testare cu ajutorul Brander,The Original Brander.

  -Mierea de mana;
  -Bomboane fara zahar cu anason;
  -Bomboane fara zahar cu eucalipt.






  Mierea de mana,este o miere naturala,foarte sanatoasa,mai putin dulce decat alte produse  de miere,se poate consuma cu precautie si de catre diabetici,cu controlarea permanenta a glicemiei.Consumata cu regularitate duce la cresterea imunitatii,reface flora intestinala dupa consumul de antibiotice,este in sine chiar un antibiotic natural,placut la gust si la culoare.Aceasta miere se aduna de obicei de catre albine din zonele montane si deci o putem considera medicamentul muntilor.



  Bomboane fara zahar cu anason si bomboane fara zahar cu eucalipt!
  -Ansonul este considerat un condiment sau planta medicinala si creste in Asia intr-un copac numit anason.Are proprietati antifungice si antibacteriene.Este foarte bun in tratarea tusei,fiind un bun expectorant.Bomboanele cu anason au gust placut,de la dulce la iute si se simte cum ti se racoreste cavitatea bucala si te face sa te simti bine la raceala.
  -Eucaliptul este emblema floarala din Tasmania.Frunzele de eucalipt au proprietati antifungicie,antibateriene,antivirale,antifebrile,calmand si vindecand aproape toate tipurile de raceli.Bomboanele fara zahar cu eucalipt au un gust placut,chiar mai placut decat al celor cu anason.Calmeaza tusea,da senzatie de racoreala in cavitatea bucala,ajuta la inviorarea intregului trup si la o inducere a stari de bine si de sanatate.Consumate cu regularitate si precautie fac din noi oameni sanatosi si plini de viata!
  Daca si tu iti doresti sa fii un om sanatos,plin de viata si in schilibru cu natura nu uita sfatul doamnei doctor Cristina Pavel:,,Fii in achilibru cu natura''!





 

11 comentarii:

  1. Eu cumpar aceste bombonele pentru fetele mele care adora dulciurile! Sunt fara zahar si sunt mai sanatoase!

    RăspundețiȘtergere
  2. miere de mana am luat si eu de curand, am inteles ca este printre cele mai folositoare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mierea de mana este preferata mea, gustul nu este deloc dulce, iau in fiecare zi o lingurița pe stomacul gol.

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa incercam si noi bomboanele. Cred ca sunt tare delicioase.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bombonelele le-am luat si eu pentru mama pentru ca sunt fara zahar si ea avand diabet isi tot doreste dulce!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu vazusem pana acum bomboanele fara zahar de la Apidava. Sa stii ca o sa le caut si sa le incerc. Multumesc pentru pont!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place mierea si o folosesc destul de des dar nu am incercat pana acum mierea de mana.

    RăspundețiȘtergere
  8. Miere de mana n am incercat inca, daca nu ma insel, am un borcan tot de la ei dar n am desfacut inca sa vad cum e.

    RăspundețiȘtergere
  9. Socrul meu este pasionat de apicultura, are si cativa stupi si ne aprovizionam de fiecare data cu miere de la el. As fi curioasa sa incerc bomboanele :D

    RăspundețiȘtergere