duminică, 17 septembrie 2017

Antioxidant Star,un remediu pentru sanatate!








  Organismul uman este o masinarie complexa ce functioneaza dupa anumite reguli,daca incalcam o singura regula riscam ca organismul sa devieze de la starea de normalitate si din oameni frumosi si sanatosi,plini de viata si vitalitate sa devenim oameni tristi,bolnavi si fara pofta de viata.Se mai spune ca noi oamenii avem puterea de a ne regenera pana la varsta de 18-19 ani fara prea mult efort,daca  traim o viata cat de cat normala,dupa aceasta varsta,organismul are nevoie de ajutor pentru a se regenera si a functiona normal.Cum noi suntem parte a naturii si natura face parte din noi,ajutorul vine de la natura.Ayurmed ne prezinta arta de a trai frumos,oferindu-ne produse naturale 100%,extrase din muntii Himalaya,din zone situate la altitudini inalte, lipsite de poluare,utilizand cea mai performanta tehnologie de productie.




 Antioxidant Star este un produs Ayurvedic 100% natural din plante medicinale indiene ce contine:
 -samburi de struguri(vitis vinifera),
 -pulbere din fructe de Jujuba(Ziziphus jujuba),
 -rodiu(Punica granatum).
 Plante ayurvedice folosite ca suport pentru sanatatea si vitalitatea organismului.Complexul de ingrediente este perfect pentru neutralizarea radicalilor liberi,mentine un nivel normal al antioxidantilor in organism,protejand organismul de procese oxidative,degenerative si imbatranire prematura.Joaca un rol important in santatea sistemului nervos,imunitar,cardiovascular si cel venos,sustine o digestie normala cu rol de detoxifiere.
  Imi place sa am grija de mine si de organismul meu,imi place sa folosesc creme,solutii,tablete pe baza de plante pentru a incetini imbatranirea trupului si de ce nu si a sufletului,se zice ca trupul este oglinda sufletului si nu as putea eu sa imi las sufletul sa imbatraneasca,sufletul meu se simte tanar chiar daca am o varsta respectabila.
 Folosesc de mai bine de doua saptamani tabletele Antioxidant Star,le servesc dupa prescriptie cu ceai din plante si lamaie congelata,o alta inventie ce ma ajuta sa ma mentin in forma si cum nu sunt egoista si geloasa am zis ca si sotul meu merita sa fie la fel de tanar,frumos la trup si suflet si ne simtim minunat chiar daca efectele sunt inca minore,ne miscam mai tinereste,ne trezim ba chiar si la ore cand inca soarele nu este pe cer si muncim cu mai mult spor,nu de alta dar se apropie vremuri reci si dorim sa ne prinda cu imunitatea ridicata,cu inima sanatoasa,putin mai zvelti si cu casuta ridicata la care muncim de ceva vreme.
 Cu Antioxidant Star viata poate fi frumoasa!

13 comentarii:

  1. Nu am mai încercat produse Ayurmed, dar mă bucur că sunt naturale. Obișnuiesc să iau vitamina C și fier sub forma aceasta, de pastile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt perfect de acord cu tine, avem nevoie de ceva ajutor :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cunosc produsele Ayurmed, sunt foarte bune pentru organismul nostru. Din nefericire, eu nu prea pot sa inghit pastile, decat atunci cand chiar nu am ce face...

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit despre produsele Ayurmed insa nu le-am incercat niciodata, poate ca ar fi cazul.

    RăspundețiȘtergere
  5. De suplimente naturiste de acest gen avem oricand nevoie. Din alimentatie nu reusim sa ne asiguram necesarul de antioxidanti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Despre produsele Ayurmed am mai citit, dar nu le-am incercat pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  7. Toamna este perioada ideala pentru vitaminizare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Super articol, multumesc pentru aceste detalii foarte bine structurate!
    Am sa incerc si eu aceste suplimente naturale!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pana acum n-am luat antioxidanti. Cred ca ar trebui sa fac si eu o cura cu aceste pastile pentru ca rau n-ar avea ce sa-mi faca

    RăspundețiȘtergere
  10. Super articolul, avem nevoie de oxidanti care sa ne apere de stresul oxidativ pe care il traim zilnic in vietile noastre tumultoase.
    paolaivan.ro

    RăspundețiȘtergere
  11. Suplimentele alimentare sunt indicate, dar paa acum nu am incercat... am primit si eu spre testare acest produs dar l-a ,,furat,, mama mea :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt foarte pro remedii naturiste, atata vreme cat nu ai o problema care necesita tratament de urgenta. Bine de stiut si de incercat!

    RăspundețiȘtergere