duminică, 18 noiembrie 2018

Miracolul naturii-mierea Apidava!



  Miracolul naturii-mierea Apivada!





  Privesc prin geamul aburit la  fulgii mari si jucausi ce danseaza prin aerul rece ca gheata,sorbind dintr-o cana un ceai de plante aromate,indulcit cu miere de albine.Aroma si dulceata ceaiului ma duc cu gandul la primava,la vara si la miracolul naturii,florile medicinale,florile din care albinele aduna nectarul pe care il transforma in mierea dulce,un adevarat miracol al naturii.Albinele sunt singurele insecte ce daruiesc omenirii hrana.Albinele sunt si ele un adevarat miracol,fara ele nu ar exista natura,prin polenizare albinele duc mai departe viata naturii si a noastra deopotriva.Apidava stie acest lucru si ca de fiecare data vine in intampinarea noastra cu produse apicole de buna calitate,certificate.Apidava este considerata "cetatea mierii",Apidava produce miere ecologica de calitate superioara,produs pur 100% natural,din flora variata a Podisului Transilvaniei dar si din alte zone ale Romaniei,deci ne putem considera mandri ca suntem romani si putem alatura Apidava Mareului Centenar al Romaniei,putem sa ne mandrim si cu asa mare brand romanesc alaturat pe harta implinirilor Romaniei!

  Azi va voi vorbi despre miere ecologica de salcam,o miere pura de incolor pana la culoarea usor galbuie,cu proprietati miraculoase,medicinale.Cu aroma fina de flori de salcam si ceara,mierea de salcam ne va duce cu gandul la primavara,la florile frumoase si puternic mirositoare cu proprietati vindecatoare pentru o multitudine de boli.Proprietatile florilor de salcam se transfera in miere capatand astfel calitati superioare si miraculoase aspura organismului uman.Consumata cu regularitate ca miere simplu pe o felie de paine,ca indulcior intr-o cana de ceai,mierea de salcam ne va tine sanatosi si departe de boli.Mierea de salcam vindeca afectiunile sistemului nervos,vindeca afectiuni pulmonare si digestive,vindeca rani,afte,intarind imunitatea organismului,ajutand organismul sa lupte singur impotriva agentilor negativi.


  Primavara cand salcamii infloresc si te simti atras de mirosul lor,auzi un zumzet  ce vine dintre flori,este zumzetul naturii,al albinelor lucratoare ce lucreaza pentru noi,ele ne sunt ingeri tamaduitori de trup si suflet!

  Miere ecologica poliflora Apidava!





  Mierea poliflora este aliment si medicament,ea este o miere florala,prin prelucrarea nectarului de catre albine.Daca mierea monoflora este mierea de la un singur tip de planta,floare si are doar anumite proprietati,mierea poliflora este regina mierii,ea aduna toate proprietatile de la plantele si florile din care este culeasa,ea aduna in compozitia sa minerale,cu o vasta arie de acoperire a necesarului omului devenind astfel cel mai complex aliment si medicament.Mierea ecologica poliflora vindeca foarte multe boli,poate nu vindeca ca un produs chimic care da efecte nocive asupra organismului dar consumata cu regularitate in mod clar vom deveni mai sanatosi,mai plini de viata si mai plini de natura,trebuie doar sa fim intelepti si sa stim sa alegem calea cea buna spre traire,spre vindecare.








 
  Cum sa nu iubesti natura,cum sa nu iubim albinele,florile vindecatoare de trup si suflet si mierea miracolul naturii,produs de catre APIDAVA!


 


12 comentarii:

  1. Dumitrascu Lacramioara18 noiembrie 2018 la 04:18

    Felicitari pt articol!frumoasa prezentare,cu siguranta mierea este cea mai buna in starea ei naturala produsa de APIDAVA.

    RăspundețiȘtergere
  2. cei de la apidava chiar m-au facut sa consum mierea in orice forma si in orice preparat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mierea Apidava este foarte buna si eu am mare incredere in productia BIO.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mierea bio de salcam de la Apidava este o minune! Are o aroma si un gust nemaipomenit de bune!

    RăspundețiȘtergere
  5. Este o minunată minune a lui Dumnezeu. Albinele sunt lucrătorii principali ai polenizării încrucișate. Dacă nu ar fi fost ele, jumătate din cele mai frumoase flori ale noastre ar dispărea. Si noi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cele mai harnice vietăți muncesc pentru așa bunătăți iar mulți nici nu cunosc beneficiile lor.
    Mierea Apidava este nelipsită din casă/bucătărie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie imi place foarte mult mierea de la Apidava, in special mierea de salcam, care are o aroma deosebita si o dulceata extraordinara!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ne place mult mierea de la Apidava. Cea de salcam este favorita noastra.

    RăspundețiȘtergere
  9. Produsele Apidava sunt foarte bune, iar eu ador mierea de salcam

    RăspundețiȘtergere
  10. Produsele apicole bio sunt sanatate curata. Nici noua nu ne lipsesc niciodata din casa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Produsele bio sunt de-o caltate net superioara iar mierea de la Apidava este delicioasa!

    RăspundețiȘtergere
  12. Produsele BIO sunt in topul; preferintelor mele, iar produsele de la Apidava sunt foarte bune si ma bucur sa vad ca au o gama foarte diversificata de miere

    RăspundețiȘtergere