sâmbătă, 21 aprilie 2018

Mierea ecologica poliflora Apidava-un aliment,un medicament si un dulce necesar!




 





  Mierea ecologica poliflora Apidava-un aliment,un medicament si un dulce necesar!

 Viata este o etapa a sufletului.Un suflet calator ce vine dintr-un univers,poposeste pe acest taram de vis numit Pamant,traieste si pleaca spre un alt univers!
  -Ai renuntat la carne,lapte,oua,branza si la deserturi pregatite cu zahar,dar cum inlocuiesti nevoia de dulce,ma intrebau prietenii,rudele si apropiatii?
  -Am gasit un inlocuitor magic ce este pentu mine un aliment,un medicament si un desert minunat,am gasit mierea ecologica poliflora Apidava,a fost  si este raspunsul meu de fiecare data cand cineva ma intreaba cum reusesc sa ma abtin de la produsele ce pana mai ieri imi erau tare dragi si tare gustoase,carne,oua,lapte,branza,zahar si alte produse de panificatie pe baza de dulceturi si zaharuri.
  Sunt o persoana sau am fost acea persoana ce iubea mancarurile de orice fel,iubeam orice fel de mancare ce avea gust bun si chiar daca cantarul imi zicea sa ma opresc,parca nu avem putere,nu avem curaj sa mai tai cate ceva din portia din farfurie.Asta pana intr-o zi cand verdictul medicului a fost unul mai mult decat grav.Pe moment nu am stiut ce sa fac cum sa iau acest verdict,incotro sa ma indrept si unde sa ma opresc.Frica a pus stapanire pe mine si tot frica m-a facut sa zic "stop"si sa imi schimb definitiv modul de gandire si stilul de viata.Am inceput sa consum alimente in stare cruda,sucuri,piureuri,foarte multe legume si fructe ecologice.Nevoia de dulce nu se poate elimina,organismul are nevoie de dulce si mierea este cel mai bun aliment pe care eu il folosesc zi de zi.Dar si mierea trebuie sa stim de unde o luam,de la cine o achizitionam,daca este intr-adevar ecologica,Chiar daca este un pic mai scumpa,mierea ecologica este mierea cea mai buna si mai indicata iar cand e vorba de sanatate,nimic nu ni se mai pare scump.
  Apidava produce si comercializeaza produse apicole de cea mai buna calitate,.Mierea este obtinuta din culturi ecologice, din plante nepoluate, care cresc in anumite zone protejate, iar calitatea ei este verificata prin teste efectuate de organisme internationale abilitate.

                                     




  Folosesc zi de zi mierea poliflora ecologica Apidava,fara grija ca ceva nu ar fi bine si ca nu mi-ar face bine,o folosesc la indulcirea ceaiurilor,imi fac diverse tratamente cu miere,o folosesc ca pansament gastric uneori si o folosesc la rani.Cand gura imi era rana de la medicamente,mierea era alinarea mea si luam cate un pic o tineam in gura si ranile s-au vindecat usor fara prea mari probleme.
  Acum sunt alt om,acum pretuiesc viata mult mai mult si am grija ce consum,cat consum si daca ce consum este natural,bun mie si trupului meu.Ce poate fi mai bun unui trup si suflet decat natura care ne tine la pieptul sau si ne hraneste cu natura si produse naturale!

  Daca si tu te iubesti pe tine si iubesti sa traiesti sanatos,incearca produsele marca Apidava,produse bio obtinute din culturi ecologice certificate!

11 comentarii:

  1. Mierea bio este tot ce putem cere de la o miere de albine. Ma bucur sa aud ca o folosesti si-ti face bine. Multa sanatate, Brindusa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Oana,intr-adevar ma ajuta mult in pregatirea retetelor dar si asa ca ceva dulce!

      Ștergere
  2. E delicioasa, pentru maine am si eu un articol despre ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fiecare om trebuie să aibă in casa miere, pentru gatit, desert, dar si ca medicament.

    RăspundețiȘtergere
  4. " Ce poate fi mai bun unui trup si suflet decat natura care ne tine la pieptul sau si ne hraneste cu natura si produse naturale!" - ce frumos ai scris si cata dreptate ai.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ador mierea si o mananc aproape zilnic, si eu o pun des in limonada dar si in smothieuri

    RăspundețiȘtergere
  6. La noi in casa mierea nu lipseste. Mereu trebuie sa avem un borcan neinceput. Sincer mierea este cel mai frumos cadou pe care ni-l ofera albinutele.

    RăspundețiȘtergere
  7. E delicioasa mierea asta. Si noi o folosim. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu ii dau fetitei mele miere bio si ma bucur ca pot sa-i dau ceva de care sunt 100% convinsa ca este un produs bun

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place aceasta miere, deja am terminat borcanelul cu limonade si pancakes. 🙂

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte buna e mierea bio de la Apidava. E absolut delicioasa!

    RăspundețiȘtergere