joi, 16 aprilie 2015

Participa la blogSpring si castiga un Allview P6 Energy” pana pe 30 Mai 2015





 Ca de fiecare data  BlogAwards este alaturi de bloggeri si organizeaza noi si noi campanii cu premii substantiale.De curand a inceput marea campanie blogSpring care invita toti bloggerii la un nou concurs de creativitate si unde premiul cel  mare  este un smartphone Allview P6 Energy.Eu nu as putea rata aceasta campanie si sper ca nici voi nu veti rata.

 Ce trebuie sa facem pentru a participa?
 -Sa scriem un articol cu tema “Participa la blogSpring si castiga un Allview P6 Energy” pana pe 30 Mai 2015.
-In cadrul articolului sa vorbim despre telefon, de ce ne dorim un Allview P6 Energy și sa nu uitam să promovam blogSpring unde se poate castiga un astfel de telefon.
-In cadrul articolului nostru sa incorporam urmatoarele-
  - link- ul http://www.blogawards.ro/blogspring/ pe cuvantul blogSpring
  - link- ul http://allview.ro/p6-energy.html pe expresia ALLVIEW P6 Energy
  - imaginea de mai jos cu link-ul http://bit.ly/blogspring2015

http://bit.ly/blogspring2015

-Sa promovam  pe Facebook (postarea sa fie publica) si Twitter (optional) articolul nostru cu hastagurile #roblogawards #blogspring #concurs și apoi sa ne înscriem cu link-ul postării în pagina de prezentare a acestui nou concurs.

 Caracateristicile telefonului ALLVIEW P6 Energy ma fac sa mi-l doresc foarte mult :

 P6 Energy, smartphone-ul cu “energie” multa:
 -Iti doresti un telefon care sa faca fata energiei care te caracterizeaza? Iti doresti un smartphone a carui baterie sa nu se termine o data cu programul de serviciu? Descopera smartphone-ul Allview P6 Energy. Cu o baterie de 5000 mAh, telefonul va sustine activitatile tale mai bine de o zi, fara a-i incarca bateria.

 Telefon activ mai mult timp:

 -Cu o baterie Li-Ion de 5000 mAh, P6 Energy este optiunea perfecta stilului de viata activ si te ajuta sa scapi de problema energiei reduse de la sfarsitul zilei. Bateria telefonului P6 Energy rezista pana la 21 de zile in stand-by, iar in convorbire aceasta te sustine pana la 24 de ore. Cat de convenabil, nu-i asa?

 Telefon si power bank. Imparte energie celor dragi:
 -P6 Energy permite transferul de date prin OTG si se poate transforma oricand intr-un power bank.  Ofera curent prietenilor atunci cand au ramas fara baterie. Trebuie doar sa conectezi cele doua telefoane intre ele utilizand un cablu OTG si unul de transfer de date.


 Design elegant si display fermecator:
 -Cu toate ca are o baterie impresionant de mare telefonul are un design slim si se potriveste perfect intr-o atmosfera business. Display-ul IPS OGS de 5” protejat de sticla rezistenta la zgarieturi, este ideal pentru a putea vedea clar toate detaliile in culori patrunzatoare din aproape orice unghi. Mai mult, rezolutia de 1280x720 pixeli va asigura claritate fotografiilor si clip-urilor video, pentru ca tu sa te bucuri de detaliile imaginilor.

 
Performanta de top:
-Bucura-te de performanta sistemului de operare Android™ 4.4, KitKat® care, impreuna cu puterea procesorului Quad Core si memoria RAM de 1 GB, iti va fi partenerul ideal in activitatile desfasurate. Procesorul grafic Mali 400 MP va face ca aplicatiile si jocurile care te destind sa fie cat mai reale si astfel vei  intra in lumea fascinanta a acestora. Memoria flash a device-ului de 8 GB poate fi completata de un card microSD de pana la 32 GB, pentru a-ti asigura spatiul necesar pentru proiecte, prezentari, filmulete sau poze. Muzica redata va suna excelent datorita sistemului DTS integrat.

 Imortalizeaza momentele care chiar conteaza:
 -Traiesti atatea momente memorabile care merita sa fie imortalizate printr-o serie de fotografii, ori prin clipuri video  capturate cu ajutorul uneia dintre cele doua camere ale smartphone-ului. Utilizeaza camera principala de 8MP cu Autofocus pentru a realiza fotografii si clipuri video la rezolutie Full HD sau camera frontala de 2MP pentru autoportrete si apeluri video.

 Fotografiaza cele mai frumoase zambete:
 -Prin functiile puse la dispozitie vei avea poze de calitate in orice situatie. Foloseste Led Flash-ul pentru a fotografia chiar daca lumina naturala nu este suficienta. Zambeste, telefonul tau te va fotografia detectandu-ti zambetul, datorita functiei Smile shot!


 Semne pentru capturare automata:
 -Fotografiaza automat la semnul pacii, fara a mai apasa alte butoane.


 Infrumuseteaza portretele:
-Utilizeaza functia Face beauty pentru a te asigura ca nimic nu tradeaza oboseala acumulata sau sterge elementele in miscare ce ti-au intrat in cadru cu functia Eraser!


 Conexiune 3G:
 - Bucura-te de viteza mare de navigare pe internet datorita conexiunii 3G integrata. Posteaza pe retelele de socializare instant sau asculta muzica fara intrerupere direct de pe internet. Ai viteza de download de pana la 21Mbps prin HSPA+.

 WiFi Display si WiFi Direct:
 -Transforma orice activitate intr-una placuta. Conecteaza-te la televizor prin dongle-ul Smart2View si functia Wi-Fi Display si vizualizeaza continutul de pe smartphone direct pe TV! Cu ajutorul functiei Wi-Fi direct poti realiza transfer de date mai rapid. Documentele tale nu au fost niciodata transmise mai usor!

 Transfer rapid prin Hot Knot:
 -Transfera fisiere dintr-un telefon in altul printr-o simpla atingere cu aplicatia Hot Knot. Porneste-o pe telefonul tau si pe al destinatarului, lipeste ecranul telefonului tau de ecranul celui caruia vrei sa trimiti fisiere, iar in cel mai scurt timp transferul s-a realizat. Atat de rapid!

 Gesturi inteligente:
 -Cu P6 Energy totul este mult mai rapid. Porneste ecranul printr-o simpla dubla atingere a acestuia, deseneaza unul dintre cele 4 semne pe care le ai la dispozitie pentru a accesa rapid orice aplicatie doresti sau intoarce telefonul cu ecranul in jos pentru a pune pe pauza alarma.

 Accesoriu util si modern:
 -Achizitioneaza husa ce iti va proteja smartphone-ul de lovituri sau zgarieturi. Husa flip cu fereastra si magnet face mai placuta interactiunea cu telefonul. Aceasta iti permite sa vizualizezi ora, datele despre vreme si notificari cu privire la apeluri si mesaje primite. In plus, ecranul se aprinde atunci cand deschizi husa, fara a mai fi nevoie sa apesi butonul lateral.

 Floating video:
 -Cu functia floating video este mai simplu sa vizionezi un videoclip in timp ce lucrezi sau in timp ce discuti online cu amicii. Scrie-ti raportul in continuare in timp ce clipul ruleaza intr-o parte a display-ului si relaxeaza-te in timp ce lucrezi.


 Teme:
 -Ai la dispozitie mai multe teme pentru a-ti personaliza telefonul. Alege tema care iti place cel mai mult si care se potriveste starii tale de spirit.

 Fiecare zi este la fel de importanta :
 -Galeria de imagini este organizata pe foldere si subfoldere pentru ca tu sa gasesti usor fiecare fotografie pe care ai capturat-o.

 In pas cu... vremea:
 -Fii mereu la curent cu datele meteo prin aplicatia preinstalata! Exista o multime de imagini animate si sunete care transmit starea vremii. Astfel, vei sti cum sa te imbraci in fiecare zi.

 In speranta ca v-am captat atentia va astept in numar cat mai mare la aceasta noua campanie!

12 comentarii:

  1. Multumesc pentru informatii, am sa instalez si eu aplicartia. Asa voi stii mereu sa ma bucur de zilele frumoase. Intodeauna postezi ceva util, frumos sau interesant! (Y)

    RăspundețiȘtergere
  2. Super ! Mi-ar place "jucaria"asta...

    RăspundețiȘtergere
  3. dumitrascu lacramioara17 aprilie 2015 la 09:41

    Multumim de informatii,sunt binevenite si de ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  4. A-si avea nevoie si eu de o asemenea jucarie :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar fi un cadou minunt pentru ziua mea...cred ca o sa particip si eu la aceasta campanie!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Din detaliat ta descriere reiese ca este un foarte bun si merita sa fie achizitionat

    RăspundețiȘtergere
  7. cititnd acest articol cred, ca merita achizitionat, foarte util

    RăspundețiȘtergere
  8. O campanie frumoasa , generoasa si foarte interesanta cu premii pe masura . Un telefon pe care oricine si l-ar dori . Multumim de informatie .

    RăspundețiȘtergere
  9. multa bafta iti doresc mi-a placut mult articolul

    RăspundețiȘtergere
  10. superb articolul imi place foarte mult (Y)

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu o sa ratez cu siguranta campania, mi-a trecut de concursuri, dar celor care au pasiunea asta pentru mai multa vreme, le urez din tot sufletul multa BAFTA!

    RăspundețiȘtergere