marți, 28 aprilie 2015

Nu te tunde zero daca ai paduchi:)






  Nu te tunde zero daca din intamplare  podoaba capilara se pricopseste cu cativa paduchi,exista solutii 100% eficiente cu ajutorul lui Paranix !


 -Auzi vecina,sotul tau nu are din intamplare la el la servici ceva pentru paduchi?Ca sotul meu a lucrat la una in casa si s-a umplut de paduchi .L-am tuns zero,l-am dat cu gaz,i-am cules toate lindenile (ouale de paduchi) si nu mai stiu ce sa mai fac sa il scap de paduchi!
 Mi-a cazut fata cand am auzit ce mi-a zis,deja ma manca toata podoaba capilara si in sinea mea am zis,"gata sunt plina si eu de paduchi".Asa imi trebuia daca am pus o perie de par pe cuierul de pe hol,langa oglinda aia mare.Cand venea vecina la mine lua frumusel peria ,se uita lung in oglinda, isi trecea maiestos peria prin par si se uita sa vada daca ii sta bine coafura.Am asteptat sa vina sotul de la servici si l-am pus sa ma caute pe cap sa vada daca am si eu sau nu paduchi.Dar ce isterie pe toata familia ,stateam toti la cautat de parca am fi fost maimutele alea ce se puriceau toata ziua pe Discovery.Si cum cu toti eram infestati cu acesti vampiri numiti paduchi am trecut la fapte mari.Am pus mana pe aparatul de tuns si mi-am tuns baietii zero,i-am spalat cu apa si otet ,i-am uns cu gaz ,le-am infasurat capurile in prosoape si i-am lasat asa peste noapte cu mirosul ala nesuferit de gaz lampant.Saracutii de ei,erau atat de stresati de situatie ca nici macar nu mai voiau sa mearga la scoala.Cu ei am scapat usor ,insa eu aveam parul lung si nu voiam sa ma tund nici in ruptul capului ,asa ca magareata a cazut pe sotul meu.El ma paduchea toata ziua si cand reusea sa prinda cate unu striga in gura mare,"Evricka inca unu la apel".Cel mai greu era cu lindenile care se prind la radacina parului si nici ca le poti scoate,iti trebuiesc unghii mari si tari sa ii poti apuca  si sa ii tragi pe firul da par.Acum nu va zic cat chin pe capul meu.spalat pe cap de trei chiar patru ori pe zi,clatire cu apa si otet si traditionalul gaz lampant aplicat pe par zi de zi si toata casa mirosea a petrol de ziceai ca traim intr-o benzinarie.Dupa lungi si indelungi chinuri am scapat si de paduchi si de prostul obicei de a mai lasa peria pe cuierul din holul mare.

  Din cand in cand mai venea baiatul acasa de la scoala si imi zicea,"mama ma poti tunde azi ca iar s-au gasit paduchi la scoala si nu vreau sa se cuibareasca iar in parul meu si sa ma dai iar cu gaz".Si uite asa al meu copil a ajuns sa se tunda zero mereu de frica de a nu se mai cuibari paduchii si la el.Acum ce sa va zic stresant obicei si invechit mod de a scapa de paduchi.Acum avem atata acces la informatie incat este pacat sa ne stresam sau sa stresam pe cei dragi noua,acum exista Paranix!

 Paranix este unul dintre brandurile de top ale Omega Pharma,numarul 1 in Europa pentru eliminarea paduchilor de cap. Acesta este prezent in toate tarile europene, comercializat si sub numele de Paranitsau Lyclear (UK). In Romania, Paranix este prezent pentru tratament sub forma de sampon si spray impotriva paduchilor de cap si pentru preventie sub forma de spary.


 Paranix  pentru tratament sub forma de sampon:
 -100 ml șampon pentru tratament:
până la 4 aplicări în funcție de lungimea părului.
  • 100% din păduchi și ouăle acestora sunt eliminați dintr-o singură aplicare*
  • Ușor de aplicat
  • Formulă cu dublă acțiune: sufocă și deshidratează
  • Fără miros
  • Fără insecticide
 -Cum se folosește:
  • 1.Verificați prezența păduchilor pe părul USCAT, șuviță cu șuviță, folosind pieptenele special anti-păduchi Paranix.
  • 2. Aplicați SUFICIENT șampon Paranix peste tot părul USCAT. Așteptați 10 minute.
  • 3. Adăugați suficientă apă pentru a forma spumă în păr. Spălați şi clătiți bine părul. Asigurați-vă că ați clătit tot șamponul de pe păr.
  • 4. Înainte să uscaţi părul, pieptănați-l bine cu pieptenele anti-păduchi Paranix pentru a îndepărta păduchii și ouăle acestora.
  • 5. Verificaţi părul din nou după 7 zile. Repetați tratamentul cu Paranix dacă este necesar.



  Spray impotriva paduchilor de cap:
  -100 ml spray pentru tratament:
până la 4 aplicări în funcție de lungimea părului.
  • 100% din păduchi și ouăle acestora sunt eliminați dintr-o singură aplicare*
  • Ușor de aplicat
  • Formulă cu dublă acțiune: sufocă și deshidratează
  • Fără miros , fără alcool sau parfum
  • Fără insecticide
 -Cum se folosește:
  • 1.Verificați prezența păduchilor pe părul USCAT, șuviță cu șuviță, folosind pieptenele special anti-păduchi Paranix.
  • 2. Aplicați SUFICIENT spray Paranix peste tot părul USCAT. Așteptați 15 minute.
  • 3. Spălați părul aplicând o cantitate suficientă de șampon obișnuit direct pe păr, fără să-l udați în prealabil. Șamponați-l bine, apoi clătiți cu apă (evitați să folosiți apă rece). Repetați procedura de spălare.
  • 4. Înainte să uscaţi părul, pieptănați-l bine cu pieptenele anti-păduchi Paranix pentru a îndepărta păduchii și ouăle acestora.





  Pentru preventie sub forma de spary:
-100 ml spray pentru preventie:
Oferă protecție imediată și de lungă durată împotriva paduchilor de cap. Formula blânda cu extracte din plante, a fost dovedita clinic ca este eficienta în profilaxia pediculozei si este sigura pentru utilizarea de zi cu zi .
  • Usor de utilizat
  • Non-gras, se usuca în mod natural
  • Parfum placut
 Cum se folosește :
 Utilizati Paranix pentru Preventie în fiecare zi în timpul epidemiilor de paduchi pentru a evita infestarea si imediat dupa ce ati terminat un tratament de eliminare a paduchilor de cap, pentru a evita reinfestarea
  • 1.Pulverizati în fiecare dimineata Paranix pentru Preventie pe parul uscat, dupa care aranjati-va parul cum faceti de obicei. Asigurati-va ca acoperiti toate firele de par, acordând o atentie deosebita zonelor apropiate de gât si în spatele urechilor. Va recomandam sa aplicati între 5 si 25 pulverizari în functie de lungimea parului.
  • 2. 2. Se lasa parul sa se usuce natural. Nu folositi uscatorul de par.

Situațiile cele mai comune din care cei mici pot lua păduchi:


 Acum dragii mei sa stiti ca paduchilor chiar le place parul curat,le place apa,deoarece nu mor in contact cu apa ,ei doar amortesc si se trezesc la viata cand au mediu propice dezvoltarii si hranirii lor.Si daca din intamplare voi sau membri familiei voastre va confruntati cu o asemenea situatie sa nu va fie rusine si sa apelati la ajutorul lui Paranix!





10 comentarii:

  1. Bine de stiut despe Paranix, in cazul in care s-ar intampla acest lucru !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vlad

    Chiar scapi de paduchi cu Paranix. Eu am luat paduchi de la copil si nu prea era ok sa ma tund zero si sa apar asa a doua zi la birou. M-am dus la farmacie si asa am auzit prima data de produsele paranix. O farmacista mi le-a recomandat si acum folosesc cu drag si pentru preventie :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Aghinitei Maria1 mai 2015 la 05:48

    Imi place cum descrii la obiect, folosirea si efectele Paraxinului, Sa nu am nevoie de el!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am avut aceasta problema acum se gasesc soluti pentru orice foarte bina ca exista Paranix

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu m-am confruntat cu aceasta problema,dar e bine de stiut si utilizat pe viitor :)

    RăspundețiȘtergere
  6. E BINE CA AU EVOLUAT SI ACEST DOMENIU SI AU SCOS SOLUTII SPECIALE PENTRU ACEASTA PROBLEMA

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe la 20 de ani am luat si eu cativa miscatori din astia , habar nu aveam de ce ma manca capul si ma spalam zilnic , fiind la niste cursuri la Busteni , ca floare infloritoare ce eram atunci am stat cu gaz si cu otet in cap dar asta cand am ajuns acasa ca nu stiam nimic .:)) Acum .... e mai simplu cu aceste solutii

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte bine scris articolul si foarte interesant. M-am " lovit " si eu de problema asta cu multi ani in urma, cand era fiica in scoala. Atunci nu stiam de acest produs atat de util.....in zilele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am avut si eu o eleva in clasa tunsa zero si nu stiam de ce... acum m-am dumirit ce o fi fost cu ea. :)

    RăspundețiȘtergere