sâmbătă, 10 august 2019

Cum se coc vinetele repede si bine?



  Cum se coc vinetele repede si bine?

  De-a lungul vremii am incercat tot felul de metode de a coace vinetele repede,curat,fara fum,fara sa se arda pulpa si sa raman doar cu semintele.Astazi vin cu o idee foarte buna zic eu,unii sigur ma vor critica,dar e buna si critica si eu o sa mi-o asum.Azi va arat cum coacem vinete foarte repede,in circa cinci minute se pot coace doua vinete mari si bronzate!
  -Se invelesc vinetele in folie de aluminiu,partea lucioasa sa fie la exterior si cea mata pe interior,asa aluminiu nu va afecta calitatea vinetei.Se suceste bine capetele foliei sa nu iasa fum pe langa vinete si se pun pe foc la ochiul cel mai mare.Se da focul la maxim pentru circa 1 minut,dupa ce se da focul la mic,cu ajutorul a doua prosopele sau a unor manusi se intorc vinetele pe urmatoarea parte pentru alt minut,se repeta operatiunea intors de circa 4x si se verifica cu degetul daca s-a inmuiat si se pun vinetele in chiuveta.Se pun alte doua vinete la copt si cele coapte se curata sub jet de apa rece si se pun la scurs pe chiuveta.Asa vinetele raman albe,cu gust placut si usor de pregatit.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!



3 comentarii:

  1. Voi incerca si eu metoda ta. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. I blog ԛuyite often and I really thank you ffor your content.
    This great article has realpy peaked my intereѕt.
    I will tame a note off your blog aand кesp сhecҝing
    for new dеtails abоut once per week.
    I opteԁ in for your RSS feed as wеll.

    RăspundețiȘtergere