miercuri, 16 iunie 2021

Bors cu loboda rosie-reteta de post!

 

 

  Bors cu loboda rosie-reteta de post! 


  Ingrediente:

  -1 kg.cartofi noi;

  -300 gr.mazare congelata;

  -300 gr.fasole verde;

  -3 morcovi;

  -1/2 bucata telina;

  -2 cepe mari;

  -1 lingura sare;

  -un castron de loboda rosie,adica multa loboda rosie;

  -1 manunchi mare de leustean;

  -2 linguri pasta de tomate;

  -100 gr.macaroane;

  -300 ml.bors.

  Mod de preparare:

  -Se curata cartofii si se taie cubulete.

  -Se curata ceapa si se toaca marunt.

  -Se pune intr-o oala cartofii taiati,ceapa tocata,morcovul si telina date prin razatoare,mazarea,fasolea verde,se adauga apa cat cuprinde,sare si se pune oala la fiert.Cand toate legumele sunt fierte se adauga pasta de tomate,borsul,macaroanele si se lasa sa fiarba pret de vreo 8 minute,dupa care se opreste focul si se adauga loboda rosie si leusteanul tocat marunt.Se amesteca legumele cu borsul si se poate servi.Nu este necesar sa fiarba loboda si leusteanul,asa vitaminele vor ramane.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!


  Aceasta reteta face parte din categoria #miercureafaracarne,o reteta plina de culoare,vitamine si multa sanatate de la natura.Ca de obicei va invit la masa la Daniel.La el gasim multa culoare,explozie de vitamine si sanatate.









2 comentarii: