sâmbătă, 13 decembrie 2014

Mos Craciun vine incarcat de la Gadgetway






 Draga Mos Craciun iti scriu si in acest an ,asa cum am facut-o an de an inca de pe vremea cand eram o copilita.
 Pe atunci ii scriam lui Mos Gerila scrisori pe care le punem la posta si il asteptam pana mi se lungeau urechile ca la magar sa vina pe hornul casei si sa imi aduca un cadou cat de mic.Cred ca era din cauza zapezilor foarte mari sau din cazua transportului cam deficitar .Poate cine stie,o fi fost si Mos Gerila urmarit de catre autoritati.
 Din pacate Mos Gerila venea doar la scoala cu o portocala,un mar si doua bomboane de brad.

 Anii au trecut repede fara sa zica nimanui nimic si Mos Gerila a disparut ca prin farmec .Locul sau a fost luat de catre Mos Craciun ,care de la an la an aduce daruri tuturor in functie de posibilitati si de cerinta din scrisoare.
 Vremurile sau schimbat insa si Mos Craciun nu mai merge prin magazine sa il doara picioarele si spatele de la atata colindat si de la atata carat .
 Anul asta Mos Craciun si-a umplut sacul doar la un clik distanta din fotoliul sau la  magazinul Gadgetway.ro .Aici a gasit o multitudine de produse excelente pentru a fi daruite tuturor celor care iubesc sa fie conectati la tehnologia noua si de calitate.


 Fiindca iubesc mult calatoriile in natura si natura este viata mea ,am rugat pe Mosul sa imi aduca gadgeturi pentru joaca .Astfel eu voi putea sa ma bucur de clipele magice daruite de natura si voi putea imortaliza aceste clipe , pe care sa le arat si celor dragi mie.

 Mi-am ales din sacul Mosului o drona ,cadoul ideal atunci cand aparatul foto nu ma poate ajuta.Drona poate face poze si filmulete din cele mai complicate poziti.Asa succesul este garantat si calitatea este superioara!
Priviti si va minunati  cat este de performanta este aceasta drona!



  Si fiindca nu ma pot opri  cand vad cate produse minunate se gasesc in sacul Mosului care este umplut in acest an de la magazinul Gadgetway ,m-am gandit si i-am mai cerut Mosului inca ceva.I-am cerut un gadget pentru casa si birou.

 Veti ramane surprinsi cand veti vedea ce am cerut de la Mosul,insa va zic clar ca este ceva foarte distractiv si foarte relaxant . Becul inteligent Elagato Avea o sa imi transforme mie casa cu lumini dinamice si ma va ajuta sa ma relaxez in fiecare seara si dimineata ma pot trezi cu lumina unui rasarit de soare natural  in dormitorul meu ,chiar daca dormitorul se afla in partea nordica.

  Priviti ce poate face aceasta minunatie de gadget de la Gadgetway:)


 

 Voi ce Gadgeturi va doriti sa primiti in acest an de la Mosul?
 Daca nu v-ati hotarat, aveti timp sa scrieti Mosului si Mosul va veni negresit si la voi cu daruri de ultima generatie de la Gadgetway!

5 comentarii:

  1. N-am stiut ca exista o astfel de drona.Mi-ar placea si mie sa am una.

    RăspundețiȘtergere
  2. magazinul Gadgetway cel mai bun superb articolul felicitarii

    RăspundețiȘtergere
  3. magazinul Gadgetway.ro are cadouri minunate pentru fiecare

    RăspundețiȘtergere
  4. orice imi aduce mosul trece pe la Gadgetway sa imi faca o surpriza frumoasa

    RăspundețiȘtergere