Pagini
▼
vineri, 6 noiembrie 2015
Fursecuri cu nuca de cocos si bezea :)
Fursecuri cu nuca de cocos si bezea;)
Ingrediente pentru fursecuri:
-1 cana de faina de grau-300 gr,
-100 gr.margarina,
-2 oua,
-200 gr.nuca de cocos,
-2 linguri de zahar,
-50 ml.vin.
Ingrediente pentru bezea:
-2 albusuri,
-2 linguri de zahar,
-1 lingura de zahar vanilat,
-ornamente in forma de inimioare Dr.Oetker,
-2-3 picaturi de colorant alimentar.
Mod de preparare:
-Se pune faina de grau intr-un vas si se adauga peste ea margarina,ouale,nuca de cocos,zaharul si vinul si se face un aluat fraged pe care il vom pune la frigider si il vom lasa cel putin o ora.Scoatem aluatul il intindem sub forma de foaie si decupam diferite forme,pe care le asezam pe o foaie cerata in tava.
-Punem la mixat albusurile cu zaharul si zaharul vanilat si mixam pana obtinem o pasta foarte densa,adaugam cateva picaturi de colorant alimentar si continuam mixarea.
-Punem crema de bezea intr-un posh si ornam biscuitii apoi presuram ornamente Dr.Oetker sub forma de inimioare si dam tava la cuptor la foc iute pentru 15 minute.Sa aveti pofta dragilor!
arata delicios este minunat
RăspundețiȘtergereSunt foarte aspectuase si cred ca si delicioase!
RăspundețiȘtergere